Sunday 20 September 2015

Από ένα ημίχρονο, από ένα βαθμό!



Με το καλημέρα του πρωταθλήματος παρακολουθήσαμε παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς που μας επιφύλασσε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο και τις δύο ομάδες να μοιράζονται το βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 1-1.
Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά με τις δύο ομάδες και στο πρώτο 15λέπτο αυτό που κυριάρχησε ήταν το πάθος και η δύναμη. Με την πάροδο του χρόνου η ομάδα της Ορμήδειας κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο και ήταν η ομάδα που απείλησε πρώτη. Ευτυχώς για την ομάδα μας ο Πιέρα ήταν σε ετοιμότητα και πραγματοποίησε δύο σπουδαίες επεμβάσεις στις ευκαιρίες της Ορμήδειας. Ο προπονητής μας βλέποντας την άνοδο της αντίπαλης ομάδας με εσωτερικές αλλαγές γέμισε το κέντρο της ομάδας μας. Αυτό βοήθησε στο να ισορροπήσει το παιχνίδι η ομάδα μας και στο τελευταίο δεκάλεπτο προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με στημένες μπάλες. Τελικά το 0-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά και έψαξε το γκολ. Οι πρώτες δύο μεγάλες ευκαιρίες ήταν με τον Αδάμου όμως ο τερματοφύλακας της Ορμήδειας ήταν σε ετοιμότητα. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και με όμορφους συνδυασμούς προσπάθησε να απειλήσει. Σε ένα όμορφο συνδυασμό ο Θεράποντος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα όμως το πλασέ του αποκρούστηκε ξανά από τον τερματοφύλακα. Με την πάροδο του χρόνου η ομάδα μας αύξησε την πίεση και σε ένα όμορφο συνδυασμό στο 81’ ο Κατσιάρης βρήκε τον Μαρίνο Πέζουνο στην περιοχή ο οποίος πλάσαρε τον τερματοφύλακα και ο αμυντικός στην προσπάθεια του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Δυστυχώς όμως η ομάδα μας δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ και στην μοναδική φάση της Ορμήδειας σε μια σεντρά-σουτ η μπάλα κατέληξε στην γωνιά της εστίας μας. Το 1-1 έμελλε να είναι το τελικό σκορ και οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό.


Η ομάδα μας έδειξε καλά στοιχεία ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και με βάση αυτή την εικόνα θα προσπαθήσει να βελτιώσει την εικόνα της για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο κάθε βαθμός έχει την σημασία του και η ομάδα μας θα παίζει σε κάθε παιχνίδι για το βαθμολογικό κέρδος. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και του ζητούμε να μείνει δίπλα στην ομάδα και να την προστατεύσει γιατί είναι κρίμα αυτή η υπερπροσπάθεια να καταλήγει στις αίθουσες της δικαστικής.