Thursday 29 October 2015

Συνέχεια με...γειτονικό ντέρμπι!

Μεγάλο  παιχνίδι για την ομάδα μας στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει εντός έδρας την πρωτοπόρο ομάδα της ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και αναμένεται ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι αφού ο στόχος και των δύο ομάδων θα είναι η νίκη. Τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο βαθμούς και αυτό δίνει μια ξεχωριστή σημασία στο παιχνίδι. Η ομάδα μας με τις τρείς συνεχόμενες νίκες θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Παρόλο που βρισκόμαστε μόλις στην 7η αγωνιστική το παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας. Με νίκη η ομάδα μας θα κάνει ίσως το  μεγαλύτερο και αποφασιστικότερο βήμα τόσο για την παραμονή αλλά και για να διεκδικήσει κάτι περισσότερο. Αυτό μόνο εύκολο δεν είναι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος που έχει στόχο την άνοδο στην Β’ Κατηγορία.

Η ομάδα μας χωρίς κανένα άγχος θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και πειθαρχημένη από το πρώτο μέχρι και το τελικό σφύριγμα. Η δυναμική της έδρας σε συνδυασμό με την στήριξη του κόσμου μας θα δώσουν άλλη δυναμική στην ομάδα μας. Οι τελευταίες επιτυχίες της ομάδας έχουν φέρει την ευφορία στον κόσμο της ομάδας όμως δεν πρέπει να μας προσανατολίζει αλλά πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας.


Καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας να δώσει και πάλι βροντερό παρών και να στηρίξει αυτή την ομάδα που παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται καλύτερη και μας γεμίζει με υπερηφάνεια. Όλοι στην ομάδα δίνουν το καλύτερο τους εαυτό και αποδεικνύουν ότι αξίζουν να φοράνε την φανέλα με την φλόγα στο στήθος. Είναι λοιπόν χρέος μας να γεμίσουμε το γήπεδο και να σπρώξουμε την ομάδα σε μια νέα μεγάλη επιτυχία