Monday 11 January 2016

Σπατάλησε ένα ημίχρονο και το πλήρωσε!


Mε το αριστερό μπήκε η ομάδα μας στο 2016 αφού δέχθηκε την ήττα με 2-1 από την Ε.Ν. Ύψωνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να πατά αρκετά καλά στο γήπεδο και μόλις στο 3΄ απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σεμερτζίδη. Με την πάροδο του χρόνου όμως η ομάδα της ΕΝΥ ανέβασε στροφές και κέρδισε την μάχη του κέντρου. Η ομάδα μας ήταν ανήμπορη να αντιδράσει και η πίεση από την ομάδα του Ύψωνα αυξανόταν. Στο 29’ μετά από μια γρήγορη αντεπίθεση η ομάδα της ΕΝΥ κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να εξαργυρώσει την υπεροχή της. Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει όμως η κεφαλιά του Αδάμου από πολύ καλό σημείο πέρασε λίγο έξω. Μετά την  ψυχρολουσία του πρώτου γκόλ 5 λεπτά αργότερα στο 35’ η ΕΝΥ διπλασίασε τα γκολ της και η ομάδα μας είχε να ανεβεί ένα βουνό.
Με την πλάτη στον τοίχο η ομάδα μας ξεκίνησε πιο επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο και προσπαθούσε να απειλήσει κυρίως με στημένες μπάλες. Η ομάδα μας έβαζε πίεση από ψηλά και είχε την κατοχή της μπάλας με πρόβλημα κυρίως στην τελική πάσα. Σε μια φάση στο 65’ ο Θεράποντος δέχθηκε την αγκωνιά στο μάτι μέσα στην περιοχή με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας να γίνει αναγκαστική αλλαγή και να μεταβεί εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο. Μετά και από την πολύ λεπτή διακοπή  η ομάδα μας συνέχισε χωρίς επιτυχία να έχει την κατοχή της μπάλας. Στο 82’ όμως μετά από μια εκτέλεση φάουλ από το κέντρο με τον Σεμερτζίδη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα με τον Σταύρου να ακουμπά την μπάλα. Με την μείωση του σκορ η ομάδα μας προσπάθησε στο τέλος να κλέψει το βαθμό της ισοπαλίας. Στο χρόνο των καθυστερήσεων χάθηκε μοναδική ευκαιρία μετά από γύρισμα του Φιλίππου ο Αδάμου έπιασε το σουτ από το ύψος του πέναλτι η μπάλα όμως έφυγε άουτ. Το 2-1 ήταν και το τελικό σκορ.
Η ομάδα μας έκανε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο και προσπάθησε στο δεύτερο να σώσει την παρτίδα όμως το έργο της ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν ένα παιχνίδι που η ομάδα μας μπορούσε να έχει βαθμολογικό κέρδος αλλά κυρίως η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου δεν μας άφησε περιθώρια. Με το τέλος του πρώτου γύρου η ομάδα βρίσκετε μια θέση πάνω από τις θέσεις του υποβιβασμού. Ο δρόμος είναι σίγουρα μακρύς αλλά τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι πολύ σημαντικά και η ομάδα πρέπει να σηκώσει κεφάλι και να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς.

Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι παρών και του υποσχώμαστε καλύτερες μέρες.