Thursday 21 April 2016

Κ-21: Ενενήντα λεπτά μακριά από την άνοδο!


Tην Κυριακή 24 Απριλίου πέφτει η αυλαία για το Πρωτάθλημα Κ-21 Γ’ Κατηγορίας και η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον εντός έδρας τον Εθνικό Άσσιας σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει και την άνοδο με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την 3ή και προνομιούχα θέση.

Την περασμένη αγωνιστική η ομάδα μας πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ 0-1 απέναντι στον Οθέλλο Αθηαίνου. Το γκολ για την ομάδα μας σημείωσε στο 20ο λεπτό ο Μιχάλης Πλάτωνος. Έτσι με αυτή την νίκη της η ομάδα μας ανέβηκε στους 61 βαθμούς και βρίσκετε στην 3η θέση έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους από τον επόμενο και τελευταίο μας αντίπαλο. Έτσι η ομάδα μας ακόμη και με ισοπαλία θα πάρει την 3η θέση που θα τις δώσει το εισιτήριο ανόδου.

Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές φέτος και θα το πούμε ακόμη μια φορά. Ο στόχος της ομάδας και η πραγματική νίκη ήταν η συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών στην πρώτη μας ομάδα. Μέσα από την φετινή σκληρή δουλειά η οποία θα συνεχιστεί και του χρόνου, όποια και να είναι η έκβαση του Κυριακάτικου αγώνα, η Ολυμπιάς θα στηρίζεται στους δικούς της ποδοσφαιριστές.


Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα το απόγευμα της Κυριακής στις 16:00 στο γήπεδο μας.