Monday 10 October 2016

ΜαΧητικός βαθμός!


Aήττητη παραμένει η ομάδα μας στις πρώτες τέσσερεις αγωνιστικές αφού απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην δύσκολη έξοδο στην Ξυλοτύμπου στην τέταρτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσέχουν την αμυντική τους λειτουργεία και μετά να ψάξουν το γκολ. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με την ομάδα μας να περιορίζει τον αντίπαλο και να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να απειλήσει. Το πλάνο της ομάδας δούλεψε άριστα και στο 37’ μετά από μια γρήγορη επίθεση ο Μαρίνος Πέζουνος με πόλυ όμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής και με την μπάλα στον αέρα έβαλε την ομάδα μας μπροστά στο σκορ. Το 0-1 ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Πολύ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50’ η ομάδα της Ξυλοτύμπου έφερε το παιχνίδι στα ίσα και έτσι το παιχνίδι ξεκίνησε από την αρχή. Με την πάροδο του χρόνου η αντίπαλος ομάδα πίεζε για το γκολ της νίκης, με την ομάδα μας να αμύνεται και να προσπαθεί με αντεπιθέσεις να επιτεθεί. Μεγαλύτερη ευκαιρία  για την Ξυλοτύμπου ένα σουτ που σταμάτησε στο δοκάρι ενώ και η ομάδα μας μπορούσε να κλέψει το τρίποντο όταν ο Γιατρού με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον τερματοφύλακα σε σπουδαία επέμβαση. Έτσι το 1-1 ήταν και το τελικό σκορ που βάση την εικόνα του παιχνιδιού κρίνεται δίκαιο.

Η ομάδα μας σε ακόμη μια δύσκολη έξοδο στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και κατάφερε με πολύ μαχητικότητα να πάρει βαθμολογικό κέρδος. Απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος δείξαμε ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Θα ήταν παράληψη μας να μην ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ομάδας που έκανε το ταξίδι και στήριξε την ομάδα μας μέχρι το τελευταίο λεπτό.