Monday 5 December 2016

ΟΛΥΜΠΙΑΣ Περο(ς) περο πο πο!


Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα η ομάδα μας δείχνοντας χαρακτήρα και με μια ψυχομένη εμφάνιση πήρε την νίκη με 1-0 απέναντι στο Λειβαδιακό Σαλαμίνα Λειβαδιών.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν διάθεση για να επιτεθούν και μόλις στο 3’ η ομάδα του Λειβαδιακού απείλησε την ομάδα μας με τον Αλεξάνδρου να σταματά την φάση την τελευταία στιγμή. Η ομάδα μας στην πρώτη της ευκαιρία κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 8ο λεπτό. Μετά από γύρισμα του Γιαννακού, ο Νικόλας Πέζουνος έπιασε το σουτ με το τερματοφύλακα να αποκρούει ασταθώς, με τον Κυριάκο Πέρο να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.  Η ομάδα μας παίζοντας πλέον με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση έχασε πολύ καλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα γκολ της, όμως το σουτ του Νικόλα Πέζουνου πέρασε μόλις έξω. Στην συνέχεια ήταν σειρά του Λειβαδιακού να χάσει πολύ καλή ευκαιρία με τον Παναγιώτη Κυθραιώτη να αποκρούει το τετ-α-τετ. Στα τελευταία στάδια του ημιχρόνου η ομάδα μας έχασε κι άλλη καλή ευκαιρία με τον Καλλή να πιάνει το σουτ εντός περιοχής και η μπάλα να κοντράρει σε αμυνόμενο. Σε ένα πολύ καλό ημίχρονο με αρκετές φάσεις, το σκορ ήταν 1-0 για την ομάδα μας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε κάπως νοθρά και στο 53’ ο Λειβαδιακός έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Κυθραιώτη να πραγματοποιεί μια εξαιρετική διπλή απόκρουση.  Με την πάροδο του χρόνου η ομάδα μας ανέβασε την απόδοση της και περιόρισε αρκετά τον αντίπαλο. Το παιχνίδι όμως ήταν στην κόψη του ξυραφιού και οι δύο ομάδες έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Στα τελευταία λεπτά η μπάλα ανεβοκατέβαινε τις δύο εστίες και η ομάδα μας με υπερπροσπάθεια κρατούσε το υπερ της σκορ. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ομάδα μας να πανηγυρίζει μια πολύ σημαντική νίκη.

Όλοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έκαναν μεγάλη προσπάθεια και καταθέσαν ψυχή στο γήπεδο και έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν αυτή την νίκη. Το πάθος και η θέληση τους ήταν αυτά που έκαναν την διαφορά και η νίκη ήταν πέρα ως πέρα δίκαιη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο της ομάδας που έδωσε το παρών του. Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας να αγκαλιάσουν την ομάδα και να την στηρίξουν στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει.


Να ευχαριστήσουμε και τον φίλο Αντρέα Ξύστρα για το δώρο του λαχνού μας με δύο τραπέζια για δύο άτομα στον Κυνηγετικό Σύλλογο Λυμπιών.