Sunday 7 December 2014

Ρεπορτάζ: Ελπίδα Αστρομερίτη- ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΛΥΜΠΙΩΝ 1-1

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε η ομάδα μας χθές απέναντι στην Ελπίδα Αστρομερίτη εκτός έδρας. Η ομάδα μας με την απόδοση της ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο δικαιούταν κάτι παραπάνω αφού έχασε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο και έδειξε να θέλει περισσότερο το παιχνίδι.
Για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά με γκολ από τα αποδυτήρια. Μόλις στο 6' λεπτό ο Νικόλας Πέζουνος με ωραία ατομική ενέργεια άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας. Στην συνέχεια του αγώνα η ομάδα μας προσπάθησε να ελέγξει το ρυθμό του αγώνα. Κάτι που κατάφερε σε μεγάλο βαθμό αφού κράτησε τους αντιπάλους μακριά από την εστία μας και είχαμε κυρίως παιχνίδι κέντρου. Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό κυρίως από πλευράς της Ελπίδας. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 1-0 αφού δεν είχαμε και πολλές φάσεις για γκολ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τα ίδια δεδομένα με το παιχνίδι να παίζεται κυρίως στο κέντρο και την ομάδα μας να έχει τον έλεγχο. Σε μια αδράνεια όμως της άμυνας μας να διώξει την μπάλα η Ελπίδα κατάφερε στο 61' να ισοφαρίσει και να ξαναμπεί στον αγώνα. Το γκολ αυτό ξύπνησε τους ποδοσφαιριστές μας που στο επόμενο μισάωρο πίεσαν και έχασαν ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ της νίκης. Πρώτα ο Σ. Αντωνίου με πολύ καλή κεφαλιά στο 64' προσπάθησε να απειλήσει την εστία του αντίπαλου. Μετά ήταν σειρά του σκόρερ Ν. Πέζουνου στο 68'  με σουτ να απειλήσει όμως ήταν σε ετοιμότητα ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Στην συνέχεια η ομάδα μας ζήτησε πέναλτι αφού ο Αδάμου ανατράπηκε εντός περιοχής όμως η παράβαση δεν σφυρίχτηκε. Η πίεση από την ομάδα μας συνεχίστηκε αφού στο 74' και στο 77' ο Ολύμπιος με εκτέλεση φάουλ και σουτ από πολύ καλή θέση αντίστοιχα προσπάθησε να σκοράρει. Στο 83' η Ελπίδα έμεινε με δέκα παίχτες μετά από αποβολή ποδοσφαιριστή της για πολύ σκληρό φάουλ στον Γ. Ζωίτσα. Η ομάδα μας με παίχτη παραπάνω ήθελε να εκμεταλλευτεί το γεγονός όμως η κεφαλιά του Ρουβήμ στο 89΄ έφυγε λίγο έξω. Το 1-1 ήταν και το τελικό σκορ με την ομάδα μας να παίρνει μεν ένα βαθμό από μια πολύ δύσκολη έδρα άλλα από την άλλη να νιώθει αδικημένη αφού μπορούσε να πάρει το τρίποντο.
Το παιχνίδι αυτό το είχαμε χαρακτηρίσει παιχνίδι αποδείξεων. Η ομάδα μας απόδειξε λοιπόν ότι μπορεί να κτυπήσει οποιοδήποτε αντίπαλο σε οποιαδήποτε έδρα. Επίσης αποδείχτηκε για ακόμη μια φόρα ότι η ομάδα δημιουργεί φάσεις αλλά έχει πρόβλημα στο τελείωμα. Βρισκόμαστε τώρα στο -5 από την πρώτη τριάδα και στο -6 από την κορυφή. Το πρωτάθλημα μας είναι πολύ αμφίρροπο και είμαστε σίγουροι ότι θα χαθούν κι άλλοι πόντοι στην συνέχεια από όλες τις ομάδες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις απώλειες των αντιπάλων και στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε τον απολογισμό. Προς το παρόν κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι με στόχο τους τρείς βαθμούς.

Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας που ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι στο πλευρό μας.

Φωτογραφικό υλικό απο το παιχνίδι