Sunday 21 December 2014

ΑΕΝ Βρυσούλων-Αχερίτου -ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΛΥΜΠΙΩΝ 1-3

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις της η ομάδα μας για το 2014 αφού επικράτησε με 1-3 της ΑΕΝ Αγ. Γεωργίου Βρυσούλων-Αχερίτου σε ένα δραματικό αγώνα.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα να μπαίνει καλύτερα και πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι. Η πρώτη καλή φάση ήταν για την ομάδα μας όταν στο 9' ο Ν. Πέζουνος βρέθηκε στην μικρή περιοχή και έπιασε το σούτ με τον τερματοφύλακα να αποκρούει. Σε μια μακρινή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας μας ο επιθετικός της αντίπαλης ομάδας βρέθηκε απέναντι στο τερματοφύλακα μας ο οποίος τον ανέτρεψε και σωστά δόθηκε το πέναλτι για την ΑΕΝ. Έτσι στο 16' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Η απάντηση απο την ομάδα μας ηταν άμεση αφού στο 22' μετά απο εκτέλεση φάουλ αντίπαλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1. Στην συνέχεια το παιχνίδι είχε ανάψει και ο διαιτητής απέβαλε τον προπονητή μας. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η ομαδα μας πίεζε και είχε τον έλεγχο του αγώνα όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ και έτσι το 1-1 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε λίγο μουδιασμένα για τις δύο ομάδες. Με την πάροδο του χρόνου η ομαδα μας ανέβηκε και άρχισε να απειλεί τον αντίπαλο. Η πρώτη καλή φάση ηταν στο 52' οταν ο Αδάμου έπιασε το καλο σούτ που πέρασε λιγο έξω. Στο επόμενο λεπτό ο Ολύμπιος με απευθείας εκτέλεση φάουλ και αμέσως μετά ο Σ. Αντωνίου έβαλαν δύσκολα στον τερματοφύλακα που έκανε δύο σπουδαίες επεμβάσεις. Εκεί λοιπόν που η ομάδα μας ανέβαζε στροφές οι πολλοί τραυματισμοί δεν επέτρεπαν να παιχτεί παιχνίδι. Μετα τις πολλές διακοπές η ομάδα ανέβηκε και πάλι και απέιλησε στο 72' με κεφαλιά του Αδάμου ενώ στην συνέχεια τα καλά σούτ του Ολύμπιου και Ν. Πέζουνου πέρασαν έξω. Στο 80' ο Αδάμου βρέθηκε φάτσα με τον τερματοφύλακα όμως λίγο πρίν κάνει το σούτ γλίστρησε και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία. Όσο κυλούσε η ώρα τα περιθώρια στένευαν με την ομάδα μας να ψάχνει το γκολ. Η λύτρωση ήρθε στο 90+2 όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ η μπάλα αποκρούστηκε έξω απο την περιοχή της ΑΕΝ και ο Ν. Πέζουνος με εκπληκτικό σούτ 3-4 μέτρα έξω απο την περιοχή έκανε το 2-1. Σκορ που δεν ήταν όμως το τελικό αφού στο επόμενο λεπτό ο Αδάμου κέρδισε καθαρά πέναλτι το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος και να γράψει το τελικό 3-1.

Ήταν μια παλληκαρίσια και σημαντική νίκη για την ομάδα μας που έμεινε κοντά στους πρωτοπόρους. Το 2014 έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος για τις εορτές των Χριστουγέννων και μετά το ντέρμπι με την Αλκή. Ευκαιρία λοιπόν για ξεκούραση για τους ποδοσφαιριστές μας και να επιστρέψουν δυνατά για το 2015 για να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια μας.
Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ και βίντεο απο τον αγώνα!