Tuesday 30 December 2014

Aφιέρωμα: ΟΛΥΜΠΙΑΣ Ladies!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα μας λειτουργεί την ομάδα γυναικών, ΟΛΥΜΠΙΑΣ Ladies! Πρωτεργάτης αυτής της προσπάθειας είναι ο κ. Άντρος Ιωάννου που με δική του πρωτοβουλία ξεκίνησε αυτή την προσπάθεια πριν από τρία χρόνια.  Τα τελευταία δύο χρόνια προπονητής της ομάδας είναι ο Αντρέα ς Αλεξάνδρου.

Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που η ομάδα μας λαμβάνει μέρος στο Ιδιωτικό Πρωτάθλημα Γυναικών. Στο πρωτάθλημα φέτος λαμβάνουν μέρος 8 ομάδες οι οποίες είναι: Απόλλων Λυμπιών, Nuevo Campo, Nuevo Calcio, Ερμής Αραδίππυ, Απόλλων Λεμεσού, Champion, Star FC και φυσικά η ομάδα μας. Η ομάδα μας έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις κάθε 15 μέρες.

Η ομάδα μας απαρτίζεται φέτος από 25 ποδοσφαιρίστριες οι οποίες είναι:  Ραφαέλα Τραλλά, Αγγελίνα Πέππου, Χριστίνα Χατζηαντώνη, Ειρήνη Νικολαίδου, Γεωργία Στρέππα, Κων/να  Ιωάννου, Αλεξάνδρα Ιωάννου, Αγγελική Σωτηρίου, Μαρία Λουκά, Νάγια Λούκα, Μικαέλα Τοφιτζίκη, Ιωάννα Ζάγγουλου, Δέσποινα Κατσιαρή, Ελισάβετ Κατσιαρή, Χρυστάλα Χριστοφή, Ειρήνη Πιτταρά, Αγλαΐα Σεργίδη, Γιώτα Αγγελή, Σκεύη Αγγελή, Ελπινίκη Στυλιανού, Νίκη Πιτταρά, Μαρία Γρηγορίου, Ελισάβετ Κυριάκου, Κυριακή Θεοφάνους και Ρένα Πέγκερου.

Στόχος της ομάδας μας είναι να δίνει την δυνατότητα σε γυναίκες να απολαμβάνουν το άθλημα του ποδοσφαίρου! Επίσης η υγιής απασχόληση τους μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδας είναι πολύ σημαντική. Ακόμη το ομαδικό πνεύμα που υπάρχει μέσα στην ομάδα έχει δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα που βοηθά στην συνέχιση της προσπάθειας μας.

Η ιστοσελίδα μας θα ενημερώνει τον κόσμο για όλα τα νέα της ομάδας καθώς και για τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις. Είναι χαρά μας να βλέπουμε τον κόσμο στα γήπεδα να στηρίζει  την γυναικεία ομάδα μας!