Friday 12 December 2014

Παιχνίδι μιάς επιλογής!


Mε μοναδικό στόχο τους τρείς βαθμούς και την επιστροφή στις νίκες η ομάδα μας υποδέχεται αύριο στην έδρα μας το Φρέναρος. Μέτα και τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα τις τελευταίες δυο αγωνιστικές η νίκη είναι μονόδρομος. Αυτό όμως δεν θα είναι εύκολο απέναντι σε ένα αντίπαλο που έχει δυσκολέψει πολλές ομάδες και έρχεται χωρίς άγχος για το καλύτερο. Η ομάδα μας πρέπει με την παρουσία της μέσα στο γήπεδο να δείξει από την αρχή του αγώνα ότι οι βαθμοί θα μείνουν στα Λύμπια.

Είναι μια σημαντική αγωνιστική αυτή αφού δεσπόζει το ντέρμπι μεταξύ Αλκής και Ηρακλή. Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που η ομάδα πρέπει να νικήσει για να εκμεταλλευτεί τις απώλειες που θα έχει η μία ή και η δύο ομάδες από το ντέρμπι.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά και η ομάδα ετοιμάζεται για τον αυριανό αγώνα. Τίποτα δεν κερδίζεται στα λόγια και αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι ποδοσφαιριστές μας που είναι συγκεντρωμένοι στον αγώνα.

Καλούμε για άλλη μια φορά τον κόσμο της ομάδας να έρθει στο γήπεδο το απόγευμα (14:30) του Σαββάτου να στηρίξει την ομάδα μας. Είναι μεγάλη η χαρά μας να βλέπουμε ανθρώπους ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλλου να γεμίζουν την κερκίδα του γηπέδου μας.

Ο αγώνας μας θα μεταδίδεται με ΖΩΝΤΑΝΗ ενημέρωση από την ιστοσελίδα μας!