Friday 5 December 2014

MVP της 10ης αγωνιστικής ο Γιαννάκης Ολύμπιος!


Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της 10ης αγωνιστικής αναδείχθηκε  ο Γιαννάκης Ολύμπιος , σύμφωνα με την ψηφοφορία της ιστοσελίδας μας με ποσοστό 33% και ένα ψήφο περισσότερο από τον Μαρίνο Πέζουνο. Ο Ολύμπιος διανύει την πρώτη του σεζόν με την ομάδα μας και μέχρι στιγμής τα πάει περίφημα αφού με την απόδοση του έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο του προπονητή της ομάδα τόσο και του κόσμου μας που το ψήφισε ως MVP της 10ης αγωνιστικής.

Αρχικά ο Ολύμπιος μας δήλωσε : Ως MVP της αγωνιστικής θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που είναι διπλά μας ανελλιπώς και μας στηρίζει παρόλο που εμείς δεν καταφέραμε να πάρουμε το ντέρμπι με τον Ηρακλή και απομακρυνθήκαμε λίγο από την κορυφή. Επίσης από την δική μου πλευρά προσπαθώ κάθε παιχνίδι να γίνομαι καλύτερος βοηθώντας την ομάδα μου να πετυχεί τους στόχους της.

Στην συνέχεια μας μίλησε για την πορεία της ομάδας:  Στόχος της ομάδας είναι κάθε παιχνίδι να παίρνουμε τους 3 βαθμούς παίζοντας καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο φτάνει να υπάρχει συγκέντρωση και πίστη στην ομάδα. Αυτό που μας προβληματίζει είναι ότι κάνουμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ άλλα δεν καταφέρνουμε να στείλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό μας στοίχησε σε αρκετά παιχνίδια και ειδικότερα στο τελευταίο. Είμαι αισιόδοξος όμως ότι μέσα από σκληρή δουλειά θα βρούμε τις λύσεις.

Για το επόμενο παιχνίδι με την Ελπίδα:  Πάμε δυνατά στο παιχνίδι με την Ελπίδα για να πάρουμε τους τρείς βαθμούς και να παραμείνουμε στα ψηλά της βαθμολογίας.