Saturday 27 December 2014

MVP της 13ης αγωνιστικής ο Nικόλας Πέζουνος!



Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της 13ης αγωνιστικής αναδείχθηκε  ο Νικόλας Πέζουνος, σύμφωνα με την ψηφοφορία της ιστοσελίδας μας με  ποσοστό 40%
Ν. Πέζουνος διανύει μια από τις καλύτερες του χρονιές με την ομάδα μας και έχει φτάσει κιόλας στα 5 γκολ. Το τελευταίο του γκολ απέναντι στην ΑΕΝ στις καθυστερήσεις του αγώνα ήταν καθοριστικό αφού λύτρωσε την ομάδα μας. Η συνολική του παρουσία αλλά και το γκολ του ήταν υπέρ αρκετά για να αναδείξουν τον Ν. Πέζουνο MVP της αγωνιστικής! 

Ο Νικόλας Πέζουνος δήλωσε για την πρωτιά στην ψηφοφορία: Ευχαριστώ τον κόσμο που με ανάδειξε MVP της αγωνιστικής! Πραγματικά είναι η μεγάλη μας δύναμη και χωρίς αυτούς σίγουρα δεν θα ήμασταν εδώ που είμαστε. Όσον αφορά το παιχνίδι, η ομάδα ήταν εξαιρετική και αξίζαμε και με το παραπάνω την νίκη γιατί έπρεπε να τελειώναμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε μια πολύ καλή απόδοση και αυτό φάνηκε. Όσο για το γκολ που πέτυχα, δεν ένοιωσα ποτέ ξανά τέτοια συγκίνηση...δεν περιγράφετε!

Για το επόμενο παιχνίδι με την Αλκή: Καλώ όλο το κόσμο της ομάδας να δώσει το βροντερό παρών του στο παιχνίδι με την Αλκή. Είμαι σίγουρος ότι με την στήριξη τους θα έρθει και η μεγάλη νίκη που θα μας βοηθήσει να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας που είναι η πολυπόθητη άνοδος στην Γ' Κατηγορία! Ευχαριστώ πολύ!