Sunday 4 January 2015

Καλή προσπάθεια χωρίς αποτέλεσμα!

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας να πάρει την νίκη στο πρώτο αγώνα του 2015 αφού έχασε με 2-0 από την Αλκή Οροκλινης.
Σε ένα δυνατό κυρίως παιχνίδι με λιγοστές φάσεις η Αλκή από δυο στημένα κατάφερε να πάρει το τρίποντο.
Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ δυνατά και από τις δυο ομάδες και ήταν κυρίως παιχνίδι κέντρου. Η δύναμη και το πάθος ήταν τα δυο στοιχεία που χαρακτήριζαν τον αγώνα . Η ομάδα μας είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα αλλά δυσκολευόταν να δημιουργήσει φάσεις. Το παιχνίδι μετά το πρώτο 15λέπτο παιζόταν κυρίως στο μισό γήπεδο της Αλκής αφού η ομάδα μας έβαζε πίεση από ψηλά. Στο 20' , μετά από πτώση του Μ. Πέζουνου στην περιοχή της Αλκής ο βοηθός ύψωσε τη σημαία του για πέναλτι όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας. Η ομάδα μας προσπαθούσε κυρίως να απειλήσει από στημένα αφού ο βρεγμένος αγωνιστικός χώρος έκανε δύσκολη την προσπάθεια μας. Καλύτερη φάση της ομάδας μας ήταν στο 40΄με τον Νικόλα Πέζουνο να κάνει το σουτ από την μικρή περιοχή να καταλήγει άουτ. Μερικά λεπτά αργότερα σε εκτέλεση φάουλ και σε μελέ μέσα στην περιοχή η ομάδα μας απείλησε ξανά. Το 0-0 όμως ήταν σκορ ημιχρόνου.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε στο ίδιο τέμπο και με την πάροδο του χρόνου την πρωτοβουλία ανέλαβε η Αλκή. Όμως η Αλκή απειλούσε μόνο από στημένες μπάλες. Ενδεικτικό ότι στα πρώτα 5 λεπτά της επανάληψης η ομάδα μας δέχτηκε δύο κίτρινες και η Αλκή κέρδισε 3 φάουλ σε πολύ καλό σημείο κοντά στην περιοχή μας. Σε ένα από τα πολλά φάουλ της Αλκής στο 69' κατάφερε να προηγηθεί. Η ομάδα μας που έδωσε πολλές δυνάμεις στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσε να αντιδράσει. Σε ένα ακόμη φάουλ στο 80' η Αλκή διπλασίασε τα γκολ της. Το 0-2 ήταν και το τελικό σκορ.
Η ομάδα μας έκανε πολύ καλή προσπάθεια κυρίως στο πρώτο ημίχρονο που έδωσε πολλές δυνάμεις και έκλεισε όλους τους χώρους. Ήταν όμως μια ήττα εντός προγράμματος, σε ένα αγώνα ντέρμπι. Το σημαντικό είναι ότι η διάφορα από την τρίτη θέση δεν αυξήθηκε αφού ο Ηρακλής έχασε και αυτός. Έχουμε ξεχάσει ήδη το χτεσινό παιχνίδι και βλέπουμε το επόμενο. Η ομάδα έχει δυνατότητες και πρέπει να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο.

Η παρουσία του κόσμου μας ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι συγκλονιστική αφού κατέκλεισαν κάθε γωνιά του γηπέδου. Τους ευχαριστούμε και τους θέλουμε δίπλα μας στο μακρύ δρόμο που διανύουμε.
Φωτογραφίες απο τον αγώνα!