Monday 12 January 2015

Η δράση της Ακαδημίας και των Ladies!


Δύο νίκες, μιά ισοπαλία και ένας αναβληθέν αγώνας στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για της ομάδες της Ακαδημίας μας και την ομάδα των Ladies!

Ενα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε ανάμεσα στις ομάδες  των U17 της ΟΛΥΜΠΙΑΣ και της Ενώσης Κοκκινοτρυμυθιάς με τελικό σκορ 3-3. Η ομάδα μας παρόλο που έμεινε πίσω στο σκορ με 3-1 κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Οι σκόρερ της ομάδας μας ήταν οι Μιχάλης Πλάτωνος, Αντρέας Παπακων/νου και Σώτος Αναστασίου. Αξίζει να σημιόσουμε ότι η ομάδα μας σημάδεψε τρεις φορές το δοκάρι και με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να παίρναμε και την νίκη. Μετά από δύο μέτριες εμφανίσεις η ομάδα χθες έδειξε σημάδια βελτίωσης και άφησε ενθαρρυντικά μηνύματα για την συνέχεια.

Η ομάδα των U13 πέτυχε την δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας με το εκτός έδρας 1-2. Σκόρερ για την ομάδα μας ήταν οι Κύπρος Κυριάκου και Τάσος Γεωργίου. Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ισοδύναμες ομάδες και η ομάδα μας πάιζωντας καλό ποδόσφαιρο πήρε την δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα! 

Αναβολή είχαμε στο παιχνίδι της ηλικίας 2006 λόγο των κακών καιρικών συνθηκών!

Πρώτη νίκη για την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΣ Ladies που επικράτησε της Νουέβο Κάλσιο με 3-0 με την αντίπαλη ομάδα να αποχωρέι πριν να τελειώσει ο αγώνας. Όσο πρόλαβαν να παίξουν οι δύο ομάδες, η ομάδα μας ήταν καλύτερη και δίκαια επικράτησε του αντιπάλου της. Σκόραραν για την ομάδα μας οι Ελισάβετ Κατσιάρη, Τζουλιάνα Σωτηρίου και Κυριακή Καουράνη. Οι τρείς πρώτοι βαθμοί είναι μια επιβράβευση για τα κορίτσια μας που κάνουν μια πολύ καλή προσπάθεια και έιχαν πολύ καλή παρουσία σε όλα τους τα παιχνίδια.

Ήταν ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο για όλες τις ομάδες μας και ελπίζουμε να συνεχίσουν την πολύ καλή δουλειά που κάνουν!