Friday 9 January 2015

MVP της 14ης αγωνιστικής ο Γιώργος Ζωίτσας!


Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της 14ης αγωνιστικής αναδείχθηκε  ο Γιώργος Ζωίτσας , σύμφωνα με την ψηφοφορία της ιστοσελίδας μας με ποσοστό 43%. O Ζωίτσας με την εμπειρία και την μαχητικότατα του στο παιχνίδι με την Αλκή Ορόκλινης κέρδισε πολλές μονομαχίες και βοήθησε στο έπακρο την ομάδα μας. Ο κόσμος της ομάδας μας εκτίμα την προσπάθεια του Γιώργου Ζωίτσα και τον ανέδειξε MVP της αγωνιστικής!

Ο Ζωίτσας  για την πρωτιά στην ψηφοφορία μας δήλωσε : Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που με ψήφισε και με ανέδειξε MVP της αγωνιστικής. Επίσης θέλω να πω ότι προτιμούσα χίλιες φορές να κέρδιζε η ομάδα μου και να ήμουν εγώ ο MVP!

Στην συνέχεια μας μίλησε για την πρώτη του χρονιά στην ομάδα:  Στην Ολυμπιάς βρήκα ένα πολύ όμορφο κλίμα και νιώθω τυχερός που συνεργάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους του Συμβουλίου αλλά και του προπονητικού επιτελείου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου για το καλωσόρισμα που είχα και που με έκανα να νιώσω τόσο καλά από την πρώτη μέρα.  

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Λένα Λεμεσού:  Στο παιχνίδι με τον Λένα πάμε με σοβαρότητα για να κερδίσουμε και να επανέλθουμε στις επιτυχίες. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας αλλά μέσα στο γήπεδο θα τα δώσουμε όλα για την νίκη γιατί σαν ομάδα πιστεύουμε στις δυνατότητες μας.