Friday 2 January 2015

Nα μπέι με το δεξί στο 2015!


Πρώτο παιχνίδι για το 2015 και η ομάδα μας ξεκινά την νέα χρονιά με ντέρμπι απέναντι στην Αλκή Ορόκλινης στο γήπεδο μας.
Είναι το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου και να θυμίσουμε ότι η ομάδα μας κέρδισε στον πρώτο αγώνα με σκορ 1-0! Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και αύριο αφού όλοι θέλουμε  η ομάδα να μπέι με το δεξί στο 2015.

Η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων κάνει μεγάλο το  ενδιαφέρον  του αυριανού αγώνα αφού η ομάδα μας με νίκη μπαίνει για τα καλά στο κόλπο της ανόδου. Αυτό μόνο εύκολο δεν είναι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος που θέλει κι αυτή την άνοδο. Όμως έχουμε πίστη στην ομάδα και στις δυνατότητες της αφού αποδείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο πόσο μάλλον στην έδρα μας.

Η παρουσία του κόσμου μας  αναμένεται να είναι πολύ μεγάλη και θα παίξει το δικό της ρόλο στον αυριανό αγώνα. Ελπίζουμε ο καιρός να επιτρέψει σε όλους τους φίλους μας να δώσουν το βροντερό παρών τους και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μας! Τους θέλουμε όλους δίπλα μας γιατί είναι η δύναμη μας και μαζί τους η ομάδα είναι πιο δυνατή!

Όλοι δρόμοι λοιπόν αύριο οδηγούν στο γήπεδο μας η ώρα 14:30 στο μεγάλο παιχνίδι της Δ' Κατηγορίας! Όλοι δίπλα στην ομάδα μας να πάρουμε την μεγάλη νίκη!