Friday 20 February 2015

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας μας!

Συνέχεια στην δράση για την Ακαδημία μας με τρέις αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο. Ρεπό έχει η ομάδα U13.


Εκτός έδρας αποστολή για την ομάδα των U17 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Αναμένεται ένα ωραίο παιχνίδι απέναντι σε δυο ισοδύναμες ομάδες που θα έχουν ως στόχο την νίκη. Η ομάδα μας θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή η ώρα 11:00.

Μετά το ρεπό της προηγούμενης εβδομαδας για την ομάδα των 2006 αυτό το Σάββατο (09:00) αντιμετωπίζει την ομάδα του Νουέβο Κάμπο. Οι μικροί μας ποδοσφαιριστές αν το επιτρέψει ο καιρός θα προσπαθήσουν για ακόμη ένα παιχνίδι να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Στόχος για άλλο ένα παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές μας να χαρούν την ευκαιρία που τους δίνεται και να κάνουν ένα ωραίο παιχνίδι.

Ακόμα ένα παιχνίδι το Σάββατο (12:30) για την ομάδα μας με την ομάδα των Ladies να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Star FC. Η ομάδα μας πάει στους Εργάτες για να κάνει ένα καλό παιχνίδι και να προσπαθήσει να πάρει το βαθμολογικό όφελος. Με το τέλος του αγώνα σύσσωμη η ομάδα θα μεταβεί στο γήπεδο μας για να στηρίξει την προσπάθεια της πρώτης ομάδας!