Friday 6 February 2015

Παιχνίδι έξι βαθμών!


Η ομάδα μας δίνει τον πρώτο από τους εννιά  τελικούς που έχουν απομείνει, το απόγευμα του Σαββάτου(15:00) απέναντι στον Κούρη Ερήμης στο γήπεδο μας.

Μετά και τις τελευταίες απόλυες  δεν  υπάρχει περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα έκτος από την νίκη. Λέγοντας αυτό δεν θέλουμε να βάλουμε πίεση στους ποδοσφαιριστές μας γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χάρις την δική τους απόδοση η ομάδα βρίσκεται σε θέση να διεκδικά την άνοδο. Έτσι γνωρίζοντας τις δυνατότητες της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές μας χωρίς κανένα άγχος αλλά με πάθος πρέπει να κατεβούν στον αγωνιστικό χώρο συγκεντρωμένοι για την νίκη.

Αποδείξαμε πολλές φορές ότι η ομάδα μέσα από τα δύσκολα βγαίνει πιο δυνατή. Το κλίμα στην ομάδα δεν έχει αλλάξει αφού όλοι μαζί σαν μια οικογένεια αντιμετωπίζουμε όλες τις καταστάσεις είτε καλές είτε κακές.  Ενωμένοι λοιπόν προχωράμε μαζί και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Σε αυτή την προσπάθεια ένα είναι σίγουρο, ότι ο κόσμος της ΟΛΥΜΠΙΑΣ θα είναι παρών. Για ακόμα ένα παιχνίδι το γήπεδο μας θα σφύζει από ζωή αφού μικροί και μεγάλοι  αναμένεται να γεμίσουν την κερκίδα μας. Η παρουσία τους στο φετινό πρωτάθλημα είναι εξαιρετική και τους ευχαριστούμε.


Το παιχνίδι θα μεταδίδεται με ζωντανό σχολιασμό από την ιστοσελίδα μας.