Monday 16 February 2015

Η δράση της Ακαδημίας μας!


Με δύο αγώνες συνεχίστηκε η δράση της Ακαδημίας μας με την ομάδα του 2006 να έχει ρεπό. Αναβολή έιχαμε στο παιχνίδι των Ladies λόγω των καιρικών συνθηκών.

Η ομάδα των U17 ανεδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την ομάδα του Εθνικού Λατσιού. Η ομάδα μας έκανε μεγάλη προσπάθεια και πάλεψε το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου η ομάδα κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Αντρέα Κωνσταντίνου. Μάλιστα στην τελευταία φάση του αγώνα η ομάδα μας μπορούσε να πάρει ακόμη και την νίκη όταν ο Κυριάκος Καουράνης άστοχησε σε τετ-α-τετ. Το ισοπάλο αποτέλεσμα ήταν δίκαιο με την ομάδα να κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.


Η ομάδα των U13 έχασε με 5-0 απο τον Χαλκάρωνα Ιδαλίου. Το αποτέλσμα αδικεί την ομάδα μας αφού στο πρώτο ημίχρονο με το σκορ να έιναι στο 1-0 σημαδέψαμε δύο φορές το δοκάρι. Η ομάδα επίσης είχε 2-3 κλασσικές ευκαιρίες για να σκοράρει όμως δεν τα κατάφερε. Μετά και το δεύτερο γκολ του αντιπάλου τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Ητάν μια καλή προσπάθεια απο την ομάδα μας που θα μπορούσε με λίγη περισσότερη τύχη να έπαιρνε κάτι καλύτερο απο τον αγώνα.