Sunday 8 February 2015

Χάσαμε τις ευκαιρίες, Χάσαμε τους βαθμούς!

Η ομάδα μας δεν τα κατάφερε να σκοράρει σε μια από τις πολλές ευκαιρίες που βρήκε και έτσι έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο τον Κουρή στον αγώνα που έγινε χθές στην έδρα μας.

Για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα μπήκε ορεξάτη στο γήπεδο για να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και να πάρει την νίκη. Από πολύ νωρίς καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες αλλά και πάλι να μας λείπει το τελείωμα και το γκολ. Οι πρώτες φάσεις για την ομάδα μας ήρθαν στο 5' και στο 7΄αλλά η κεφαλιά του Μιχαηλά και το σουτ του Αδάμου δεν βρήκαν στόχο. Στην συνέχεια  η ομάδα μας έχασε τρείς μοναδικές ευκαιρίες για να πάρει κεφάλι στο σκορ. Στο 12 ' και στο 15΄ ο Πέζουνος Ν. και ο Αδάμου βρέθηκαν τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα ο οποίος αποσόβησε και τις δύο φορές το γκολ. Στην συνέχεια ο τερματοφύλακας είχε την τύχη με το μέρος του αφού το σουτ του Πέζουνου Ν. στο 25' σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του. Η ομάδα μας συνέχισε την πίεση και απείλησε εκ νέου την αντίπαλη εστία με  ένα επικίνδυνο γύρισμα του Πέζουνου Μ. στο 28' και ένα σουτ του Ξενοφώντος μετά από ωραίες εναλλαγές της μπάλας στο 30'. Η προσπάθεια για το γκολ συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με μόνη αξιόλογη φάση ένα ευθύβολο σουτ του Αδάμου στο 40'.

Η ομάδα μας στις αρχές του δεύτερου ημίχρονου συνέχισε από εκεί  που έμεινε στο πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 48' έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει όταν ο Πέζουνος Μ. εκτέλεσε απευθείας το κόρνερ ο τερματοφύλακας απέκρουσε και στην επαναφορά ο  Αλεξάνδρου σημάδεψε το δοκάρι για δεύτερη φορά στον αγώνα. Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα είχε πέσει με την ομάδα του Κούρη να κλείνει τους χώρους και να αμύνεται. Ο προπονητής μας σε μια προσπάθεια του να ενισχύσει την ομάδα έκανε και τις τρείς του αλλαγές γρήγορα  θέλοντας να ανεβάσει την ομάδα.  Επόμενη καλή φάση όμως για την ομάδα μας  ήταν στο 82' όταν ο Κόσιης βρέθηκε πλάγια στην περιοχή και το σουτ του κατέληξε έξω. Στην συνέχεια η ομάδα μας έμεινε και με 10 παίχτες μετά από μια αυστηρή δεύτερη κίτρινη στον Ξενοφώντος. Τελευταία καλή φάση για την ομάδα μας στις καθυστερήσεις όταν ο Κατσιάρης έπιασε το σουτ στον αέρα μετά από μπαλιά του Κόσιη η μπάλα όμως δεν μας έκανε το χατίρι. Το 0-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.


Η ομάδα μας έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο όμως δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι στο δεύτερο ημίχρονο δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στην οργανωμένη άμυνα του Κόυρη. Με τις νέες απώλειες η διαφορά από την τρίτη θέση έχει μεγαλώσει στους 8 βαθμούς. Σίγουρα το έργο μας έχει γίνει πολύ δύσκολο όμως θα το επαναλάβουμε ότι η προσπάθεια δεν τελειώνει. Αλλιώς είχαμε ονειρευτεί το 2015 όμως δεν έχουμε επιλογή από το να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και στο τέλος της χρονιάς  να κάνουμε τον απολογισμό μας.