Monday 9 February 2015

Η δράση της Ακαδημίας μας!

Αλλό ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο για την Ακαδημία μας αφού και οι τρείς μας ομάδες συνέχισαν με ήττα την προσπάθεια τους.

Τό έργο της ομάδας 17 ήταν απο την αρχή δύσκολο απέναντι στον Εθνικό Άσσιας εκτός έδρας. Η ομάδα μας έχασε με το βαρύ 7-1 όμως έκανε μεγάλη προσπάθεια ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Μάλιστα στα μέσα του ημιχρόνου το σκορ ήταν 1-1 με τον Μιχάλη Πλάτωνος να είναι ο σκόρερ της ομάδας μας που ισοφάρισε. Έκει που όλα έιδιχναν ότι το σκορ θα ημιχρόνου θα ήταν 2-1 στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου έγινε 3-1 και κάπου εκεί  οι ποδοσφαιριστές μας έριξαν λευκή πετσέτα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και μοιραία ήρθε η βαριά ήττα. Καλό μάθημα αυτό το για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές ότι τα παιχνίδια δεν τελειώνουν στο ημίχρονο.

Αρκετά καλή προσπάθεια έκανε η ομάδα των 13 που ηττήθηκε 3-1 απο την Ανόρθωση. Σκόρερ για την ομάδα μας που μείωσε το σκορ ήταν ο Τάσος Γεωργίου. Η ομάδα πάλεψε το παιχνίδι και έκανε μια καλή προσπάθεια και σίγουρα το αποτέλεσμα τους αδικέι γιατί ήταν μια απο τις καλλύτερες εμφανίσεις τους και μπορούσαν να πάρουν κάτι παραπάνο απο το παιχνίδι.


Καλή προσπάθεια έκανε και η ομάδα των 2006 που ηττήθηκε με 7-2 απο την ομάδα των Πυργών. Σκόρερ για την ομάδα μας ήταν οι Μιχάλης Ζαβρής και Μάρκος Χριστοφή. Η διαφορά δυναμικότητας με τις υπόλοιπες ομάδες είναι εμφανείς αλλά οι μικροί μας ποδοσφαιριστές προσπαθούν κάθε παιχνίδι για το καλλύτερο. Η μικρή τους ηλικία δεν επιτρέπει να έχουμε κάποιο παράπονο οι περισσότερες απαιτήσεις αφού σκοπός είναι η εμπειρία και να χαίρονται το άθλημα.