Monday 2 February 2015

H δράση της Ακαδημίας μας!


Δύσκολο ήταν το έργο των ομάδων της Ακαδημίας μας αφού και οι τρείς μας ομάδες δέχθηκαν ισάριθμες ήττες στους αγώνες του Σαββατοκύριακου.

Η ομάδα των U17 έχασε εντός έδρας με  2-0 από την ομάδα του Θ.Ο.Ι Λακατάμιας. Η ομάδα μας πάλεψε τον αγώνα και είχε αρκετά καλή απόδοση αλλά είχε απέναντι της μια πολύ καλή ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές μας έκανα την προσπάθεια τους και βλέπουν την συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία.

Πολύ πιο δύσκολο έργο είχε η ομάδα των U13 στο εκτός έδρας αγώνα με το Θ.Ο.Ι Λακατάμιας και δέχθηκε την ήττα με 10-0. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν εμφανής και δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις η παράπονο από τους μικρούς ποδοσφαιριστές μας.

Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα των 2006 που έχασε με 8-1 από την Ακαδημία Αθηένου. Να σημειώσουμε ότι το μοναδικό γκολ της ακαδημίας μας αυτό το Σαββατοκύριακο που ήταν σε αυτό τον αγώνα το πέτυχε ο Εφραίμ Κων/νού.


Ευχόμαστε απλά αυτό το Σαββατοκύριακο να ξεχαστεί γρήγορα και οι ομάδες μας να δείξουν την πραγματική τους αξία στα επόμενα παιχνίδια.