Sunday 22 February 2015

O νόμος των Λυμπιών!


Mεγάλη εμφάνιση και νίκη για την ομάδα μας με 3-0 απέναντι στην Ξυλοτύμπου!
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι προσεγμένες και να θέλουν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα.  Στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα δεν είχαμε κάποια επικίνδυνη φάση αν και το παιχνίδι είχε ρυθμό. Πρώτη καλή στιγμή ήταν για την ομάδα μας όταν ο Κατσιάρης έπιασε την κεφαλιά σε εκτέλεση κορνερ στο 32’ και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 37’ η φάση που άλλαξε τον αγώνα όταν ο Θεράποντος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον τερματοφύλακα. Ο Κατσιάρης ανέλαβε την εκτέλεση και άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας. Κάπου εκεί η ομάδα μας ανέβασε απόδοση και πίεσε και για δεύτερο γκολ πριν την λήξη του ημιχρόνου. Στο 44’ χάθηκε μοναδική ευκαιρία με τον Θεράποντος να αστοχεί σε τετ-α-τετ. Το 1-0 ήταν και σκορ ημιχρόνου.

H oμάδα με φόρα από το πρώτο ημίχρονο μπήκε πολύ δυνατά στην επανάλεψη.  Η πίεση που έβαζε η ομάδα μας από ψηλά ανάγκαζε την Ξυλοτύμπου να οπισθοχωρήσει. Εκμεταλλευόμενη αυτό το γεγονός η ομάδα μας στο 63’ κατάφερε να κάνει το 2-0 όταν ο Θεράποντος έκλεψε την μπάλα πέρασε δύο αμυντικούς και σκόραρε. Μετά από δύο λεπτά σε μια ίδια φάση ξανά ο Θεράποντος άδειασε δύο αμυντικούς και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ν. Πέζουνο που έκανε το 3-0. Κάπου εκεί το παιχνίδι είχε τελειώσει αφού η Ξυλοτύμπου δεν μπορούσε να αντιδράσει. Στα επόμενα λεπτά η ομάδα μας έλεγξε τον αγώνα και χωρίς να δέχεται πίεση διασφάλισε την μεγάλη νίκη.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα μας βρίσκεται 7 βαθμούς από την δεύτερη θέση και όλα είναι ανοιχτά. Το είχαμε τονίσει από την Παρασκευή ότι έπρεπε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας  και αυτό έγινε. Αυτή η νίκη σε συνδυασμό με την εμφάνιση μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση και δύναμη για την δύσκολη συνέχεια.  Όλοι μαζί συνεχίζουμε ενωμένοι για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.

Θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο από τον αγώνα.