Monday 23 March 2015

Χάθηκε μεγάλη ευκαιρία!

H ομάδα μας υποχρεώθηκε στην εντός έδρα ήττα με 0-1 από την Ελπίδα Αστρομερίτη το απόγευμα του Σαββάτου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να δυσκολεύονται πάρα πολύ λόγο των δυνατών ανέμων. Το κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν η δύναμη από τις δύο ομάδες και η έλλειψη ευκαιριών. Με την πάροδο του χρόνου η ομάδα της Ελπίδας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά απειλούσε μόνο με στημένα. Λόγω των δυνατών ανέμων όλες οι εκτελέσεις ήταν επικίνδυνες για την εστία της ομάδας μας. Η καλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου χάθηκε για την  Ελπίδα στο 43' όταν ο επιθετικός βρέθηκε μέσα στην περιοχή όμως το σουτ του έφυγε έξω.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχε βρει καλύτερα πατήματα από το πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα μας προσπαθούσε κυρίως από τα πλάγια και με γεμίσματα στην περιοχή να απειλήσει την εστία της Ελπίδας όμως κανένα από αυτά δεν είχε στόχο. Όσο η ώρα κυλούσε η ομάδα μας απειλούσε κυρίως  με στημένα. Στην πρώτη φάση της ελπίδας στο δεύτερο ημίχρονο ο τερματοφύλακας μας παραχώρησε το κόρνερ και στην εκτέλεση η Ελπίδα άνοιξε το σκορ.  Με την πλάτη στον τοίχο η ομάδα μας προσπάθησε για την ισοφάριση και έχασε μοναδική ευκαιρία στο 84' να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Ο Θεράποντος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα, πιεζόμενος όμως από αμυντικό και το πλασέ του κατέληξε άουτ. Στα επόμενα λεπτά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και έτσι το τελικό σκορ ήταν το 0-1.


Το παιχνίδι αυτό ήταν η ευκαιρία της ομάδας μας να πιάσει τον Ηρακλή στην 3η θέση αφού η ομάδα της Γερολάκκου ηττήθηκε από το Φρέναρος την επόμενη μας αντίπαλο.  Σίγουρα οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν την ομάδα μας όμως η απόδοση της ομάδας κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Χάθηκε λοιπόν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία αλλά το θετικό είναι ότι η ομάδα μας βρίσκετε ακόμη στην 4ή θέση και πρέπει να κάνουμε τα πάντα να παραμείνουμε εκεί. Η προχθεσινή εμφάνιση πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα και με σκληρή δουλειά η ομάδα πρέπει να πάρει δύο νίκες στα τελευταία παιχνίδια. Αν παρουσιαστούμε σωστοί τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα παρά τον κακό μας εαυτό. Ψηλά τα κεφάλια λοιπόν και συνεχίζουμε, μέσα από τις ήττες και τις δυσκολίες πρέπει να βγούμε νικητές.