Friday 27 March 2015

Το μυαλό μόνο στο τρίποντο!


Δύο στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα μας στην τελευταία της έξοδο πάει στο Φρέναρος, εκεί που άρχισαν όλα πριν από δύο χρόνια.

Μετά και την ήττα της περασμένης αγωνιστικής η ομάδα μας έχει στο νου μονό τους τρείς βαθμούς της νίκης. Το Φρέναρος παίζει στην έδρα του ίσως το τελευταίο του χαρτί για παραμονή στην κατηγορία. Το κίνητρο λοιπόν και για τις δύο ομάδες είναι μεγάλο αφού και η ομάδα μας θέλει οπωσδήποτε την νίκη για να διατηρήσει την 4η θέση και αν το επιτρέψουν και τα αποτελέσματα να δει και πιο ψηλά.

Το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής ήταν τρανή απόδειξη  ότι  τίποτα δεν κερδίζεται αν δεν ιδρώσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όλα τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες και η ομάδα μας πάει προετοιμασμένη και έτοιμη να πάρει το παιχνίδι. Μια σοβαρή ΟΛΥΜΠΙΑΣ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα αφού το απέδειξε πολλές φορές η ομάδα ότι μπορεί να νικήσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο.  Με πίστη λοιπόν στην ομάδα μας για επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και την νίκη θα κάνουμε αύριο το τελευταίο μας ταξίδι για αυτή τη χρονιά.


Το παιχνίδι θα μεταδίδεται με ζωντανή ενημέρωση από την Ιστοσελίδα μας .