Sunday 15 March 2015

Τέτοιες νίκες μόνο εσύ...ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΣ!


Σε ένα σπουδαίο αγώνα, από τους καλύτερους στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα μας πήρε μεγάλη και παλληκαρήσια νίκη με σκορ 1-2 απέναντι στον Ηρακλή Γερολάκκου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε υπό βροχή και αυτό δυσκόλεψε τις αρχικές κινήσεις των ποδοσφαιριστών στο βρεγμένο γήπεδο. Με την πάροδο του χρόνου η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε πρώτη να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία. Στο 16' ο Αδάμου βρέθηκε πλάγια στην περιοχή απέναντι από τον τερματοφύλακα, το πλασέ του όμως έφυγε άουτ. Στην επόμενη φάση για την ομάδα μας στο 24' ο Μαρίνος Πέζουνος δεν αστόχησε και εκμεταλλεύτηκε με το καλύτερο τρόπο την πάσα του Νικόλα Πέζουνου και άνοιξε το σκορ. Με την βροχή να δυναμώνει και την ομάδα μας μπροστά στο σκορ ο Ηρακλής ανέβασε την απόδοση του και πίεσε για την ισοφάριση. Συγκεκριμένα δημιούργησε τρείς επικίνδυνες καταστάσεις στην περιοχή μας όμως ο Πιέρα ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε το μηδέν παθητικό. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ ημιχρόνου να είναι 0-1.

Με το σκορ στο 0-1 ήταν λογικό ότι η ομάδα του Ηρακλή θα ψάξει το γκολ της ισοφάρισης στο δεύτερο ημίχρονο. Όμως ήταν η ομάδα μας που είχε τα πρώτα σουτ στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πέζουνο Ν. και τον Κατσιάρη στο 47' και στο 49' αντίστοιχα. Η πρώτη ευκαιρία για τον Ηρακλή ήρθε στο 51' με τον Πιέρα να σταμάτα το σουτ. Τελικά σε ένα αμφισβητούμενο φάουλ στο 55' ο Ηρακλής κατάφερε με απευθείας εκτέλεση φάουλ να φέρει σχετικά γρήγορα το παιχνίδι στα ίσα. Μερικά φάλτσα σφυρίγματα του διαιτητή έφεραν τον εκνευρισμό στην ομάδα μας που έχασε την συγκέντρωση της. Ο προπονητής μας θέλοντας να αλλάξει την εικόνα της ομάδας μας προχώρησε σε διπλή αλλαγή. Αυτό φαίνεται να βοήθησε  την ομάδα μας που πήρε και πάλι τον έλεγχο του αγώνα. Πρώτη αντίδραση μετά την ισοφάριση ήταν δύο καλά σουτ στου 66' και 68 με τους Μαρίνο και Νικόλα  Πέζουνο. Η ομάδα μας συνέχιζε να πιέζει και είχε ακόμη δύο καλές ευκαιρίες στο 71' και 77' με τον δραστήριο Μαρίνο Πέζουνου και τον Δώρο Κατσιάρη. Στο 80΄ όμως σε μια μπαλιά πίσω από την άμυνα του Ηρακλή ο Μαρίνος Πέζουνος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα ο οποίος τον ανάτρεψε και σωστά δόθηκε το πέναλτι και η κόκκινη κάρτα. Την εκτέλεση την ανάλαβε ο Κατσιάρης που έκανε το 1-2 στο 81' μέσα σε αποθέωση. Τα επόμενα λεπτά ήταν ακατάλληλα για καρδιακούς αλλά η ομάδα μας κράτησε το σκορ και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν ισοδύναμο ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας κατάφερε να πάρει την νίκη για δύο σημαντικούς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι η ομάδα έχει εξαιρετική φυσική κατάσταση και στο τελευταίο 20λεπτο έβαλε μεγάλη πίεση στον Ηρακλή. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι οι ποδοσφαιριστές μας με το πάθος και τον τσαμπουκά τους έδειξαν να ήθελαν περισσότερο τον αγώνα. Η χθεσινή εμφάνιση όλων των ποδοσφαιριστών μας αποδεικνύει γιατί φοράνε την φανέλα με την φλόγα στο στήθος. Τέτοιες νίκες μόνο εσύ...ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΣ!

Με αυτή την νίκη η ομάδα μας πλησίασε στους  τρείς βαθμούς από την τρίτη θέση και θα τα δώσει όλα για όλα για την πολυπόθητη άνοδο. Είναι κρίμα και άδικο αυτή η ομάδα να μην πάρει την άνοδο για την Γ' Κατηγορία. Αποδείξαμε με τις τρείς νίκες μας απέναντι στις ομάδες της πρώτης τριάδας ότι δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από αυτούς και ότι με λίγη περισσότερη τύχη ίσως να βρισκόμασταν και πιο ψηλά.

Ακολουθεί βίντεο με το δεύτερο γκολ της ομάδας μας και στιγμές από το τέλος του αγώνα.


Πλούσιο φωτορεπορταζ στο παρακάτω σύνδεσμο: