Friday 6 March 2015

MVP της 21ης αγωνιστικής ο Αντρόνικος Αλεξάνδρου!


Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της 21ης αγωνιστικής αναδείχθηκε  ο Αντρόνικος Αλεξάνδρου, σύμφωνα με την ψηφοφορία της ιστοσελίδας μας με ποσοστό 46%.

Ο Αλεξάνδρου που δεν έχει χάσει λεπτό απο το φετινό πρωτάθλημα πραγματοποίησε άλλη μια καλή εμφάνιση στην φετινή χρονιά. Ήταν σωστός στα αμυντικά του καθήκοντα και πέτυχε και το γκολ για την ομάδα μας που δυστυχώς δεν ήταν αρκετό. Ο κόσμος της ομάδας αναγνώρισε την μεγάλη του προσπάθεια και τον άνεδειξε MVP της αγωνιστικής.

Ο Αντρόνικος Αλεξάνδρου για την πρωτιά στην ψηφοφορία μας δήλωσε: Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που με ψήφισε για MVP της αγωνιστικής αλλά και για την στήριξη του όλη την χρονιά. Δυστυχώς η ομάδα μας δεν τα κατάφερε στο τελευταίο παιχνίδι και χάσαμε και τον ένα βαθμό στο τελευταίο λεπτό. Όταν η ομάδα δεν παίρνει την νίκη για' μένα δεν έχει σημασία ο MVP αφού στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι οι τρείς βαθμοί.

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: Πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια πάνω και να κάνουμε το παν για να πάρουμε πέντε νίκες στα επόμενα παιχνίδια. Θέλουμε το κόσμο δίπλα μας και τους υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Νίκες μέχρι το τέλος και θα δούμε που θα μας βγάλει.