Thursday 12 March 2015

OΛΥΜΠΙΑΣ είσαι ΜΠΟΡΕΙΣ!


Μεγάλο παιχνίδι για την ομάδα μας το Σάββατο η ώρα 15:30 στο γήπεδο του Κύκκου απέναντι στον Ηρακλή Γερολάκκου.

Υπάρχει ένας ποδοσφαιρικός όρος που λέει ότι τα μεγάλα παιχνίδια είναι για τις μεγάλες ομάδες. Ένα τέτοιο παιχνίδι έχει η ομάδα μας αυτή την αγωνιστική αφού ολόκληρη η χρονιά παίζεται σε ένα ενενηντάλεπτο. Η ομάδα μας έχει την ευκαιρία να πλησιάσει στους τρείς βαθμούς από την τρίτη θέση και να βάλει φωτιά στο πρωτάθλημα τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος.  Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα δυσκολέψει αφάνταστα την προσπάθεια μας για άνοδο.

Τ ο παιχνίδι σίγουρα δεν θα είναι εύκολο και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα μας. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι την λήξη του αγώνα. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι με τέτοια βαθμολογική σημασία τα λάθη δεν συγχωρούνται γι' αυτό πρέπει να περιορίσουμε τα δικά μας και να εκμεταλλευτούμε πιθανά λάθη του αντιπάλου.

Έχοντας νικήσει  τις δύο πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος η ομάδα μας απέδειξε ότι δεν έχει να φοβηθεί κανένα παρά μόνο τον εαυτό της. Αυτό πρέπει να κάνει και το Σάββατο αφού αυτό θα είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο βήμα για την πολυπόθητη άνοδο. Έχουμε πίστη στην ομάδα μας αλλά ξέρουμε και τις δυσκολίες του παιχνιδιού και πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι όπως άλλωστε ήμασταν όλη την χρονιά.  


Η ομάδα θα χρειαστεί την στήριξη και τον οπαδών μας που καλούνται να κάνουν ένα από τα τελευταία τους ταξίδια αυτή τη χρονιά καθώς έχουν γυρίσει όλη την Κύπρο για αυτή την ομάδα. Για όσους φίλους μας δεν θα μπορέσουν να βρίσκονται στο γήπεδο θα υπάρχει και η ζωντανή ενημέρωση με σχολιασμό στην ιστοσελίδα μας.