Thursday 2 April 2015

Με φόντο την 4η θέση και την άνοδο!

Μεγάλο παιχνίδι για την ομάδα μας το Σάββατο η ώρα 15:30 στο γήπεδο μας απέναντι στην ΑΕΝ Βρυσούλων-Αχερίτου με φόντο την 4η θέση και πιθανό την άνοδο στην Γ’ Κατηγορία.

Τελευταία αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο για το πρωτάθλημα της Δ’ Κατηγορίας και όλα είναι πιθανά αφού με τις αλλαγές της επόμενης χρονιάς ίσως η 4η θέση να αποδειχτεί προνομιούχα και να οδηγεί στην Γ’ Κατηγορία.  Το γεγονός αυτό δίνει ιδιαίτηερη σημασία στο παιχνίδι αφου οι δύο ομάδες ισοβαθμούν, με την ομάδα μας όμως να υπερτερεί λόγω της νίκης με 1-3 στο πρώτο γύρο.

Όσο αφορά τα αγωνιστικά τώρα η ομάδα μας αφήνει πίσω τα σενάρια για την νέα χρονιά και επικεντρώνεται πλήρως στο παιχνίδι. Η καλή εμφάνιση με το Φρέναρος επανέφερε το καλό κλίμα στην ομάδα. Όλοι είναι έτοιμοι για να τα δώσουν όλα στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.  Το γεγονός πως η ομάδα της ΑΕΝ θέλει μόνο νίκη και μάλιστα με 3 γκολ διαφορά αυτό θα βοηθήσει να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Η ομάδα μας με υπομονή στο παιχνίδι της πρέπει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η ομάδα της ΑΕΝ θα παίξει επιθετικό παιχνίδι και να κτυπήσει εκεί που πρέπει.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο των Λυμπιών και όχι μόνο να δώσει το παρών του σε ένα πολύ μεγάλο αγώνα.  Θέλουμε το γήπεδο μας το Σάββατο να σφύζει από ζωή  και θέλουμε να δούμε οικογένειες στο γήπεδο. Καλούμε επίσης και τους οργανωμένους μας φιλάθλους με την φωνή τους μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια να σπρώξουν την ομάδα στη νίκη. ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!