Saturday 20 June 2015

Kρεμάζει τα παπούτσια ο αρχηγός!

Tα ποδοσφαιρικά του παπούτσια αποφάσισε να κρεμάσει ο αρχηγός της ομάδας μας Ξένιος Ξενοφώντος στην ηλικία των 40 χρονών. Μετά από μια αξιόλογη καριέρα για 25 τόσα χρόνια πήρε την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Εκτός από την ομάδα μας την Ολυμπιάς ο Ξενοφώντος αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Λυμπιών, στον Ηρακλή Γερολάκκου, στον Άδωνη Ιδαλίου, σον Δήμο Αραδίππου καθώς και στην Εθνική ομάδα Φούτσαλ.

Πέραν από την αγωνιστικότητα που τον διέκρινε, ο αρχηγός μας επέδειξε ήθος και αθλητοπρέπεια στους αγωνιστικούς χώρους και κέρδισε το σεβασμό και την αγάπη όχι μόνο των φιλάθλων αλλά και των παραγόντων, προπονητών, διαιτητών και αντιπάλων.

Η οικογένεια της Ολυμπιάς εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της προς τον αρχηγό της ομάδας μας για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του προς την ομάδα μας.

Προς τιμήν του Ξένιου Ξενοφώντος έχει ήδη προγραμματιστεί φιλική συνάντηση μεταξύ των ομάδων της Ολυμπιάς και του Ηρακλή Γερολάκκου. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για την Τιμητική Συνάντηση αλλά και για το ποδοσφαιρικό ταξίδι του ποδοσφαιριστή θα δημοσιευθούν σε μεταγενέστερο  χρόνο από την ιστοσελίδα μας.