Sunday 11 October 2015

Πρώτη και ιστορική νίκη!

Η ομάδα μας από χθές το απόγευμα πανηγυρίζει την πρώτη νίκη στην ιστορία της στην Γ’ Κατηγορία, αφού έφυγε με το διπλό από την έδρα του Εθνικού Λατσιών με σκορ 1-2. Μετά από μια δύσκολη εβδομάδα η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα και κάνοντας την καλύτερη της φετινή εμφάνιση πήρε μια πολύ σημαντική νίκη.

To παιχνίδι ξεκίνησε σε αργό τέμπο με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους. Η πρώτη ευκαιρία ήταν για την ομάδα μας όταν στο 16’ ο Θεράποντος πέρασε και τον τερματοφύλακα, έκαναν το ένα-δύο με τον Σεμερτζίδη και με το τερματοφύλακα εκτός θέσης ο Θεράποντος δεν κατάφερε να σκοράρει. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα μας ανέλαβε τα ινία του αγώνα και πίεζε συνεχώς για το γκολ. Η μεγάλη πίεση που εξασκούσε η ομάδα μας ανάγκασε τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού να υποπέσουν σε πολλά φάουλ κοντά στην περιοχή τους που η ομάδα μας προσπάθησε να εκμεταλλευτεί για να σκοράρει.  Τελικά το 0-0 ήταν σκορ ημιχρόνου με την ομάδα μας να αδικείται για το σκορ αφού είχε τις ευκαιρίες για τουλάχιστον ένα γκολ.

Ότι δεν καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο, το καταφέραμε στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Θεράποντος έδωσε ωραία κάθετη πάσα στον Σεμερτζίδη που βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και δεν λάθεψε για να γράψει το 0-1 στο 47’.  Με το σκορ υπερ μας η ομάδα μας εξακολούθησε να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Ο Εθνικός δεν κατάφερε να απολύσει και να πιέσει ιδιαίτερα την ομάδα μας  και ο ρυθμός του παιχνιδιού είχε πέσει κάτι που ωφέλησε την ομάδα μας.  Το σκορ όμως ήταν εύθραυστο και η ομάδα μας έψαξε και το δεύτερο γκολ.  Τελικά αυτό ήρθε στο 88’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σεμερτζίδη που είχε άλλες 2-3 πολύ καλές εκτελέσεις. Το τελικό 1-2 γράφτηκε στην τελευταία φάση του αγώνα.

Αυτή η νίκη ανήκει σε όλη την οικογένεια της Ολυμπιάς. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές έκαναν την δουλειά τους στο γήπεδο και διορθώνοντας τα λάθη ειδικά της περασμένης αγωνιστικής έκαναν την καλύτερη φετινή εμφάνιση. Διοικητικό Συμβούλιο και κόσμος είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα και με την στήριξη τους, δίνουν την δύναμη και την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα.


Με φάρο αυτό τον αγώνα και πάνω από όλα προσγειωμένα συνεχίζουμε το δικό μας αγώνα που ποτέ δεν ήταν εύκολος. Όμως τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς και εμείς είμαστε εδώ για να τα αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί, σαν οικογένεια, η μεγάλη οικογένεια της ΟΛΥΜΠΙΑΣ!

To δεύτερο γκολ της ομάδας μας: