Thursday 22 October 2015

Καν’ το όπως πέρσι!

Mε μια σπουδαία αναμέτρηση για την ομάδα μας συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ηρακλή Γερολάκκου και ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή η ώρα 14:30.

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά και την δεύτερη συνεχόμενη νίκη μας, η ομάδα προετοιμάζεται για το δύσκολο αγώνα της Κυριακής. Απέναντι μας θα βρούμε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος που μέχρι στιγμής κάνει πολύ καλή πορεία. Η ομάδα μας όμως απόδειξε ότι μπορεί να νικήσει κάθε αντίπαλο σε οποιαδήποτε έδρα. Με αγωνιστική πειθαρχεία και με τις εντολές της τεχνικής ηγεσίας είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα θα παρουσιάσει ξανά το καλό της πρόσωπο και θα διεκδικήσει την νίκη. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Σε αυτή την προσπάθεια της ομάδας καλούμε τον κόσμο μας να είναι στο πλευρό της. Η παρουσία του θα δώσει δύναμη στην ομάδα για να πετύχει μια μεγάλη νίκη. Άλλωστε δεν έχει περάσει πολύ καιρός από την τελευταία μας επίσκεψη σ’ αυτό το γήπεδο. Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι όπου η ομάδα μας πέτυχε μια πολύ σπουδαία νίκη. Η παρουσία του κόσμου ήταν και τότε συγκλονιστική και έτσι θέλουμε να είναι και την Κυριακή ούτως ώστε η ομάδα να πάρει το διπλό.


Θυμηθείτε  στιγμές από το περσινό αγώνα που η ομάδα νίκησε με 1-2: