Monday 26 October 2015

Το καλό τρίτωΣΕ...ΜΕ σπουδαίο διπλό!

Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας, τρίτη συνεχόμενη, δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας και δεύτερη συνεχόμενη με μηδέν παθητικό. Με το στενό αλλά πολύτιμο 0-1 με γκολ του Κώστα Σεμερτζίδη η ομάδα πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Ηρακλή Γερολάκκου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν τρομερό πάθος στο παιχνίδι τους με δυνατές μονομαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι ήταν για τον Ηρακλή όπου ο Πιέρα έκανε μα εκπληκτική εξ επαφής απόκρουση κρατώντας το μηδέν για την ομάδα μας. Η ομάδα μας όμως απάντησε στις ευκαιρίες όταν με κάθετη του Μαρίνου Πέζουνου ο Ανδρέας Μιχαήλ βρέθηκε φάτσα με τον τερματοφύλακα όπου το πλασέ του αποκρούστηκε θεαματικά.  Μετά από λίγο όμως σε λάθος της άμυνας του Ηρακλή ο Σεμερτζίδης βρέθηκε σε θέση βολής όμως ο τελευταίος αμυντικός του Ηρακλή τον ανάτρεψε εντός περιοχής και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι και απευθείας κόκκινη κάρτα.  Την εκτέλεση ανάλαβε ο Σεμερτζίδης που δεν λάθεψε και έβαλε την ομάδα μας μπροστά στο σκορ στο 31’. Λίγα λεπτά πριν από την λήψη του πρώτου ημιχρόνου ο Ηρακλής έφτασε κοντά στην ισοφάριση μετά από κόρνερ.  
Στο δεύτερο ημίχρονο όπως ήταν λογικό ο Ηρακλής παρόλο που έπαιζε με δέκα παίχτες θα πίεζε για την ισοφάριση. Ο Ηρακλής άσκησε μεγάλη πίεση στην ομάδα μας και είχε 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες για να φτάσει στην ισοφάριση. Στην καλύτερη στγμή για τον Ηρακλή με ένα πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή ο Πιέρα δήλωσε και πάλι παρών και κράτησε την εστία του ανέπαφη.  Η ομάδα μας προσπάθησε να σκοτώσει τον αγώνα με ένα γκολ στην αντεπίθεση αλλά στην μεγαλήτερη της ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο ο Σεμερτζίδης έβγαλε τον Θεράποντος απέναντι από τον τερματοφύλακα δεν μπόρεσε όμως να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα μας τελικά κράτησε αυτό το πολύτιμο 0-1 και πήρε μια σπουδαία νίκη.
Η ομάδα για άλλο ένα παιχνίδι έκανε μια τεράστια προσπάθεια με τους ποδοσφαιριστές μας να τα δίνουν όλα απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Αξίζουν όλοι συγχαρητήρια για αυτή την μεγάλη νίκη που ανέβασε την ομάδα μας στους 11 βαθμού και στην 6η θέση, μόλις δύο βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση.
Για ακόμη μια φορά ο κόσμος της ομάδας έδωσε βροντερό παρών και στήριξε την ομάδα σε όλο το παιχνίδι. Ο κόσμος στις κερκίδες και η ομάδα στο γήπεδο πήραν μια σπουδαία νίκη και όλοι μαζί προχωρούμε για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας.


Βίντεο με το γκολ και τους πανηγυρισμούς: