Thursday 8 October 2015

Να σηκώσει κεφάλι!

Oτι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό λέει μια φράση. Αυτό ισχύει και για την ομάδα μας αφού η ήττα από τον Εθνικό Άσσιας σίγουρα δεν μας σκότωσε αλλά μας έκανε πιο δυνατούς και πιο σοφούς. Καλύτερα που ήττα αυτή ήρθε στην 3η αγωνιστική για να μας αφυπνίσει από νωρίς.

Η ομάδα μας εκστρατεύει αυτή την αγωνιστική στα Λατσιά για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα του Εθνικού. Κι αυτός ο αγώνας όπως και οι υπόλοιποι είναι δύσκολος και κάτι που φάνηκε μέχρι στιγμής είναι ότι αν δεν δώσεις το 100% των δυνατοτήτων σου τότε δεν θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.  Σίγουρα όμως έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και πιστεύουμε πως μπορεί να σηκώσει κεφάλι και να διεκδικήσει βαθμολογικό κέρδος από το παιχνίδι.   

Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση αφού πρέπει να αποφευχθεί το εύκολο λάθος. Ο προπονητής της ομάδας μας και οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν συνεχώς για να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά συνεχίζουμε το δύσκολο μας αγώνα με πίστη στις δυνάμεις και τις δυνατότητες αυτής της ομάδας.


Καλούμε τον κόσμο μας για άλλο ένα παιχνίδι να δώσει το παρόν του και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει το στόχο της.