Tuesday 24 November 2015

Κάθε αρχή και δύσκολη!

H ομάδα μας στο ντεμπούτο του κ. Καλοθέου στο πάγκο δέχθηκε την εκτός έδρας ήττα από τον Διγενή Μόρφου με σκορ 2-1, επιβεβαιώνοντας το ρητό κάθε αρχή και δύσκολη.

Η ομάδα μας ξεκίνησε αρκετά καλά  τον αγώνα και ήταν η ομάδα που απείλησε πρώτη. Ο Θεράποντος βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα που τον νίκησε στο τετ-α-τετ και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Με την πάροδο του χρόνου ο Διγενής ισορρόπησε τον αγώνα και προσπαθούσε κυρίως με σέντρες στην περιοχή μας να απειλήσει χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Η ομάδα μας είχε ακόμη μια καλή στιγμή με τον Αδάμου να κάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή αλλά να μην βρίσκει στόχο. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε σε αργούς ρυθμούς και ήταν μέτριο σε θέαμα αφού και οι δύο ομάδες δυσκολεύονταν στην δημιουργία φάσεων.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για την ομάδα του Διγενή, όταν στο 53’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας μας. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Πιέρα έκανε σωτήρια επέμβαση σε τετ-α-τετ και κράτησε την ομάδα μας στον αγώνα. Στην συνέχεια η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει αλλά βρήκε απέναντι της μια οργανωμένη και πολυπρόσωπη άμυνα και το έργο μας έγινε ακόμη πιο δύσκολο. Η μόνη καλή ευκαιρία για την ομάδα μας ήταν ένα καλό πλάσε από τον Νικόλα Πέζουνο που αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα. Στο 88’ η ομάδα του Διγενή κέρδισε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Πιέρα όμως στην επαναφορά έγινε το 2-0. Η ομάδα μας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσε σε 2-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Θεράποντος.

Ήταν μια μέτρια παρουσία για την ομάδα μας με ιδιαίτερη δυσκολία στην δημιουργία φάσεων απέναντι σε μια καλά δουλεμένη και οργανωμένη άμυνα. Παρόλο  που και η ομάδα του Διγενή δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές φάσεις εκμεταλλεύτηκε τα στημένα και με ένα φάουλ και μετά από απόκρουση πέναλτι κατάφερε να σκοράρει δύο φορές.

Ο κ. Καλοθέου βρίσκεται πολύ λίγες μέρες στο πάγκο και έτσι ήταν δύσκολο να βάλει τα δικά του στοιχεία στο παιχνίδι. Είμαστε σίγουροι ότι με την πάροδο του χρόνου η ομάδα θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο και θα αρχίσει να αφομοιώνει το παιχνίδι του νέου μας προπονητή.

Η συνέχεια είναι και πάλι δύσκολη αφού ακολουθούν παιχνίδια με ομάδες της πρώτης τριάδας. Είναι αντιληπτό ότι ο κάθε βαθμός είναι σημαντικός και πρέπει να τα δίνουμε όλα γι’ αυτό. Έχουμε 
εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της ομάδας και μέσα από την σκληρή δουλειά θα έρθουν και οι επιτυχίες.


Ένα ακόμη ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν και πάλι παρόν και στήριξε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας.