Saturday 27 February 2016

Γειτονικό ντέρμπι Νο1!


Συνέχεια στην αγωνιστική δράση για την ομάδα μας με το γειτονικό ντέρμπι απέναντι στην ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου εκτός έδρας.

Η ομάδα μας μετά από καιρό βρίσκεται σε μια απόσταση ασφαλείας από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Κάθε αγωνιστική που περνά  και η ομάδα μας καταφέρνει να πάρει βαθμολογικό κέρδος βρίσκεται ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και στο σημερινό αγώνα δηλαδή το βαθμολογικό κέρδος. Αυτό φυσικά μόνο εύκολο δεν είναι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος που διεκδικά με αξιώσεις την άνοδο. Η ομάδα όμως έδειξε πως μπορεί να δει στα μάτια όλους τους αντιπάλους και με πίστη στις δυνάμεις μας πάμε στο παιχνίδι για να συνεχίσουμε το αήττητο μας σερί.


Ο κόσμος της ομάδας μας δεν θα χρειαστεί να κάνει μεγάλο ταξίδι αυτή την εβδομάδα και είμαστε σίγουροι πως με την παρουσία του θα σπρώξει την ομάδα μας να πετύχει το στόχο της. Ο κόσμος ακολουθεί την ομάδα σε όλα τα γήπεδα και η στήριξη του είναι πραγματικά συγκλονιστική.