Monday 8 February 2016

Νίκησε, άρεσε και ανεβαίνει!

Tρίτωσε το καλό για την ομάδα μας αφού στον χθεσινό αγώνα απέναντι στον Εθνικό Λατσιών πήραμε την νίκη με σκορ 2-1.

Συνέχεια στις επιτυχίες για την ομάδα μας που σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος είναι ανεβασμένη και το επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο μέσα στο γήπεδο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει τον έλεγχο και την κατοχή. Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας ήταν ένα πολύ ωραίο σουτ του Αδάμου που κατέληξε στην συμβολή των δοκαριών. Ο ίδιος παίχτης μερικά λεπτά αργότερα με ένα γυριστό σουτ αυτή την φορά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία. Η υπεροχή όμως της ομάδας μας έφερε καρπούς όταν στο 35’ ο Θεράποντος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από ωραία μπαλιά στην περιοχή.  Στα επόμενα λεπτά μέχρι την λήξη του ημιχρόνου η ομάδα κράτησε με ευκολία το υπερ της σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε στους ίδιους ρυθμούς με την ομάδα μας να πιέζει για να πετύχει και δεύτερο γκολ. Αυτό δεν άργησε να ΄ρθεί αφού στο 60’ ο Αδάμου εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική κάθετη πάσα του Σεμερτζίδη και με πλασέ πέτυχε το 2-0 εξαργυρώνοντας την πολύ καλή του παρουσία στο παιχνίδι. Παρά το υπερ μας αποτέλεσμα η ομάδα συνέχισε να πιέζει και να είναι η ομάδα που ψάχνει το γκολ. Μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα μας ήταν ένα σουτ που επιχείρησε ο Σεμερτζίδης αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι αφού σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Εκεί που όλα έδειχνα ότι το 2-0 θα ήταν το τελικό σκορ η ομάδα του Εθνικού Λατσιών κατάφερε να μειώσει στο τελευταίο λεπτό και έτσι το τελικό σκορ του αγώνα ήταν το 2-1.

Είναι η δέυτερη φορά στο πρωτάθλημα που η ομάδα μας τρέχει ένα σερί τριών νικών. Μετά και τα τελευταία αποτελέσματα η ομάδα μας έχει κάνει αποφασίστηκα βήματα για την εκπλήρωση των στόχων μας. Συνεχίζουμε όμως  την σκληρή δουλειά προσγειωμένη και σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό.


Δεν θα μπορούσαμε για άλλη μια φορά να μην αναφερθούμε στο κόσμο της ομάδας που για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν παρών και με την στήριξη του βοήθησε την ομάδα να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη.