Wednesday 23 March 2016

Η δράση της Ακαδημίας μας!

Συνέχεια στα πρωταθλήματα τους είχαν η ομάδα Κ-21 και η Γυναικεία ομάδα μας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα Κ-21, ένατη στην σειρά, απέναντι στον Διγενή Ορόκλινης με σκορ 2-0. Το σκορ διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με σκόρερ τους Κυριάκο Πέζουνο και Γιώργο Θεοδώρου. Οι δύο ομάδες ήθελαν πάρα πολύ την νίκη με την ομάδα μας να παίρνει τελικά το πολύτιμο τρίποντο που μας ανέβασε στην 2η θέση της βαθμολογίας. Πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος η ομάδα συνεχίζει την σκληρή δουλειά για να πετύχει τους στόχους της. Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή 27 Μαρτίου στις 15:30 εκτός έδρας απέναντι στο Π.Ο. Ξυλοτύμπου.

Στα τελευταία στάδια του αγώνα με τον Διγενή Ορόκλινης, ποδοσφαιριστής της αντίπαλης ομάδας τραυματίστηκε σοβαρά σε μια διεκδίκηση και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο. Να ευχηθούμε στο ποδοσφαιριστή περαστικά και ταχεία ανάρρωση.   


Η Γυναικεία ομάδα μας αντιμετώπισε εκτός έδρας την Champions Λεμεσού, παιχνίδι που έληξε 2-2. Σκορερ και των δύο τερμάτων της ομάδας μας η Κούλλα Γεωργίου. Για άλλο ένα παιχνίδι η ομάδα παρουσίασε το καλό της πρόσωπο, δείγμα της καλής δουλειάς που γίνεται. Επίσης είναι σημαντικό να αναφέρουμε το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, πράγμα που φαίνεται και στο γήπεδο.