Tuesday 12 April 2016

Η έλλειψη κινήτρου έφερε την ήττα!

Την  ήττα με 2-0 δέχτηκε η ομάδα μας στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Κούρρη Ερήμης.

Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας η οποία είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και την κατοχή της μπάλας. Στο πρώτο εικοσάλεπτο η ομάδα μας πέτυχε δύο γκολ με τον Νικόλα Πέζουνο τα οποία ακυρώθηκαν πρώτα για φάουλ και το δεύτερο για οφσάιντ. Με την πάροδο του χρόνο η ομάδα του Κούρρη ανέναβασε την απόδοσή της και κέρδισε μέτρα στο γήπεδο. Στην συνέχεια είχαμε ένα παιχνίδιου κυρίως κέντρου χωρίς την μεγάλη φάση παρά κάποια μακρινά σουτ κι από τις δύο ομάδες. Στην πρώτη επικίνδυνη φάση του, ο αντίπαλος κατάφερε να σκοράρει και να ανοίξει το σκορ στο 40’. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Σεμερτζίδης έφυγε στην πλάτη της άμυνας πέρασε και τον τερματοφύλακα ο οποίος τον ανάτρεψε με τον διαιτητή του αγώνα να δίνει το πέναλτι. Απόφαση όμως που άλλαξε αφού η  βοηθός διαιτητής υπόδειξε οφσάιντ σε μια ξεκάθαρα φάση όπου ο ποδοσφαιριστής μας έφυγε από κανονική θέση.

Η ομάδα μας ήταν αναγκασμένη πλέον να κυνηγήσει το σκορ και έπρεπε να επιτεθεί. Όμως παρόλο που η ομάδα μας είχε την κατοχή δυσκολευόταν αφάνταστα στο να δημιουργήσει ευκαιρίες. Η ομάδα του Κούρρη αμυνόταν μαζικά και έβγαινε γρήγορα στις αντεπιθέσεις. Σε μια από αυτή στο 62’ έκανε το 2-0 και το έργο της ομάδας μας έγινε ακόμη πιο δύσκολο. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν παίχτηκε σχεδόν  καθόλου ποδόσφαιρο αφού υπήρχαν πολλές καθυστερήσεις από τον αντίπαλο. Η ομάδα μας είχε νευρικότητα και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσει τον αντίπαλο εκτός από δύο καλές στίγμες με τον Αλεξάνδρου. Έτσι το 2-0 ήταν και το τελικό σκορ σε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της ομάδας μας στην φετινή χρονιά.

Σίγουρα η ομάδα μας έκανε πολύ καλύτερα παιχνίδια από αυτό και απέδειξε ότι δίκαια βρίσκεται στην θέση που είναι. Σίγουρα αυτή η εμφάνιση αδικεί τόσο τον προπονητή αλλά και τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές μας. Ελπίζουμε στα επόμενα δυο παιχνίδια η ομάδα μας να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο και παρόλο που δεν υπάρχει κίνητρο, πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί και πειθαρχημένοι.


Να αναφέρουμε επίσης ότι ολόκληρο το παιχνίδι έγινε χωρίς  να υπάρχουν ball boys κάτι που καθυστερούσε την έναρξη του αγώνα κάθε φορά που η μπάλα έβγαινε άουτ.