Monday 12 September 2016

Κ-21: Γκολ, ανατροπές και νίκη στην πρεμιέρα!


Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδα μας Κ-21 στο πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας, αφού μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι πήρε το πρώτο τρίποντο για φέτος με σκορ 5-3 απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας.
Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και είχε τον έλεγχο του αγώνα στα αρχικά στάδια. Εκμεταλλευόμενη την υπεροχή της η ομάδα μας μέσα σε δύο λεπτά, στο 14’ και 16’ πήρε προβάδισμα με 2-0 με τους Χρίστο Αλεξίου και Δημήτρη Σάββα να χρίζονται σκόρερ. Η ομάδα μας συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα όμως με την πάροδο του χρόνου η Αναγέννηση έβαζε πίεση. Το ανέβασμα της Αναγέννησης είχε ως αποτέλεσμα να μειώσει το σκορ σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το 2-1 ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο παρακολουθήσαμε ένα αμφίρροπο παιχνίδι με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει τις δύο εστίες. Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 61’ η Αναγέννηση έφερε το παιχνίδι στα ίσα και το τελευταίο ημίωρο απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον. Εκεί που η ομάδα μας πίεζε για να πάρει εκ νέου προβάδισμα, όμως σε με αντεπίθεση η Αναγέννηση έκανε ολική ανατροπή σε 2-3. Η ομάδα μας δεν τα έβαλε κάτω και συνέχισε να πιέζει αφού βρέθηκε για πρώτη φορά πίσω στο σκορ. Ένα ξέφρενο 6λεπτο όμως ήταν αρκετό ώστε η ομάδα μας να φέρει τούμπα το παιχνίδι και να πετύχει τρία γκολ. Αρχικά με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Παύλο Σοφοκλέους και στην συνέχεια με δύο υποδειγματικές αντεπιθέσεις ο Μαρίνος Πέζουνος έδωσε έτοιμα γκολ στον Γιώργο Θεοδώρου και Μιχάλη  Πλάτωνος. Έτσι μετά από ένα άκρως συναρπαστικό παιχνίδι η ομάδα μας πήρε την νίκη στην πρεμιέρα με το Αγγλικό 5-3.

Η ομάδα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο και δίκαια πήρε την νίκη. Μια νίκη που δίνει ώθηση για την πολύ δύσκολη συνέχεια, αλλά η ομάδα έδειξε πως είναι σε καλό δρόμο. Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και όλοι στην ομάδα γνωρίζουν ότι μόνο μέσα από δουλειά και αφοσίωση η ομάδα θα ανεβαίνει όλο και περισσότερο.  


Φωτογραφίες από το παιχνίδι: