Tuesday 20 September 2016

Κ-21: Ήττα στην πρώτη έξοδο!


Το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της, έδωσε η ομάδα μας Κ-21 με αντίπαλο την Ε. Ν. Παρεκκλησιάς, όπου ηττήθηκε με 4-0. Το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού αφού η ομάδα μας πάλεψε το παιχνίδι και θα μπορούσε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες ευκαιρίες για γκολ όμως το αποτέλεσμα ημιχρόνου ήταν 0-0. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μας έμεινε πίσω στο σκορ και ήταν πλέον αναγκασμένη να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης. Η  ομάδα μας έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα όμως η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι. Σε μια αντεπίθεση του αντιπάλου στο 78’ έγινε το 2-0 και κάπου εκεί το παιχνίδι είχε τελειώσει. Η ομάδα μας δεν είχε τα ψυχικά και σωματικά αποθέματα και δέχτηκε ακόμη δύο γκολ στα επόμενα λεπτά.


Σίγουρα η ομάδα έχει περισσότερες δυνατότητες αλλά η προσπάθεια της ομάδας ήταν μεγάλη, άσχετα αν αυτό δεν αντικατοπτρίζεται στο αποτέλεσμα. Η ομάδα έχει ήδη γυρίσει σελίδα και προετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι, εντός έδρας την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 16:00 με αντίπαλο την Αλκή Ορόκλινης.