Tuesday 15 November 2016

Ήττα στην έξοδο στην Λεμεσό!


Την ήττα με σκορ 2-1 δέχθηκε η ομάδα μας στον εκτός έδρα αγώνα της απέναντι στην Ε.Ν.Υ Διγενή Ύψωνα στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσέχουν τα αμυντικά τους καθήκοντα και έτσι όλες οι επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν από στημένες μπάλες. Σε ένα κορνερ στο 16’ η αντίπαλη ομάδα κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να πάρει προβάδισμα νωρίς στο παιχνίδι. Η ομάδα μας μετά το γκολ προσπάθησε να αντιδράσει όμως δυσκολευόταν στο να δημιουργήσει ευκαιρίες και αρκέστηκε μόνο σε μακρινά σουτ. Η αντίπαλη ομάδα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις στημένες μπάλες για να πετύχει και δεύτερο γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρνει. Έτσι το σκορ ημίχρονου ήταν 1-0 και η ομάδα μας είχε δύσκολο έργο στο δεύτερο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η ομάδα μας είχε κατοχή και έφτανε με ευκολία στην περιοχή του αντιπάλου, χωρίς όμως να δημιουργεί την μεγάλη φάση. Μάλιστα στο 60’ ο τερματοφύλακας μας έκανε μεγάλη επέμβαση σε τετ-α-τετ και κράτησε την ομάδα στο παιχνίδι. Η φάση αυτή αφύπνισε την ομάδα μας που έψαχνε την ισοφάριση. Τελικά στο 70΄μετά από όμορφη σέντρα του Αντρέα Καλλή, ο Αδάμος Αδάμου με ωραία κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Δυστυχώς όμως η ισοφάριση δεν κράτησε για πολύ, αφού μετά από μια αντεπίθεση του αντιπάλου στο 73’ η ομάδα της Ε.Ν.Υ. πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ. Στα εναπομείναντα λεπτά η ομάδα μας ρίσκαρε για την ισοφάριση και η Ε.Ν.Υ. βρήκε κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχει και τρίτο γκολ. Παρά την προσπάθεια το 2-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα μας έκανε μεγάλη προσπάθεια χωρίς όμως να επιβληθεί του αντιπάλου σε κανένα σημείο του αγώνα. Παρά λοιπόν την ισοφάριση, η ομάδα μας δεν έκανε σωστή διαχείριση και έχασε την ευκαιρία για βαθμολογικό όφελος.  Το παιχνίδι όμως ανήκει ήδη στο παρελθόν και η ομάδα επικεντρώνεται για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον Διγενή Μόρφου για την επιστροφή στις νίκες.


Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ταξίδεψε στην Λεμεσό και τον καλούμε στον επόμενο αγώνα της ομάδας μας στην έδρα μας.