Sunday 15 January 2017

Από διπλό σε διπλό!


Νέο σπουδαίο διπλό για την ομάδα μας, δεύτερο συνεχόμενο, με σκορ 0-1 απέναντι στον Ηρακλή Γερολάκκου.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρούν τα πατήματα τους σε ένα δύσκολο αγωνιστικό  χώρο. Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα ήταν για την ομάδα του Ηρακλή, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με τον τερματοφύλακα μας να πραγματοποιεί πολύ καλή απόκρουση. Η ομάδα μας με την πάροδο του χρόνου κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο και έχασε την πρώτη της καλή ευκαιρία με πλασέ του Θεράποντος μέσα από την περιοχή με τον τερματοφύλακα να αποκρούει. Στην συνέχεια σε μια πανομοιότυπη φάση ο Παναγιώτης Κυθραιώτης απέκρουσε πλασέ μέσα από την περιοχή κρατώντας το μηδέν για την ομάδα μας. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου η ομάδα μας απείλησε εκ νέου με κεφαλιά του  Μαρίνου Πέζουνου που απέκρουσε και πάλι ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και το ισόπαλο 0-0 ήταν δίκαιο αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πιο καλά και είχε τον έλεγχο του αγώνα. Στο 65’ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα με τον Θεράποντος να αστοχεί σε τετ-α-τετ. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει και να ελέγχει τον αγώνα χωρίς να δέχεται πίεση από τον αντίπαλο. Όσο περνούσε η ώρα η ομάδα μας προσπαθούσε και ήθελε περισσότερο το γκολ. Αυτό ήρθε στο 80’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Νικόλα Πέζουνου και με πολύ ωραία κεφαλιά του Αντρόνικου Αλεξάνδρου. Στα επόμενα λεπτά η ομάδα μας διαχειρίστηκε το υπερ της σκορ και το τελικό σφύριγμα μας βρήκε νικητές με το υπερπολύτιμο 0-1.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τη δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη. Το πάθος και η θέληση τους ήταν αυτά που κέρδισαν τον αγώνα. Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και στόχος είναι να συνεχίσουμε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται.  

Βέβαια το μεγάλο όπλο αυτής της ομάδας είναι ο κόσμος μας, ο οποίος για ακόμη ένα παιχνίδι ακολούθησε την ομάδα και έκανε το γήπεδο έδρα μας. Έτσι τους καλούμε να μείνουν κοντά και κάνουμε από τώρα κάλεσμα για τον επόμενο αγώνα μας, εντός έδρας με τον Χαλκάνωρα το επόμενο Σάββατο. Γεμίζουμε τη κερκίδα και όλοι μαζί πάμε για μια νέα επιτυχία.