Saturday 16 September 2017

Επιτέλους...ΟΛΥΜΠΙΑΣ!


Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017. Τα πλείστα πρωταθλήματα ανά το παγκόσμιο έχουν ήδη ξεκινήσει, έχουν γίνει και οι πρώτοι αγώνες για τα κύπελλα Ευρώπης, είδαμε και τις πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας στην Κύπρο αλλά εμάς κάτι μας λείπει… Τα ποδοσφαιρικά μας Σαββατοκύριακα δεν έχουν ακόμη τον παλμό και την ένταση που συνηθίσαμε… Οι ποδοσφαιρικές μας συζητήσεις και αναλύσεις φτάνουν από Premier League και Bundesliga μέχρι Champions League και Europa League, όμως ούτε και αυτό καλύπτει το κενό…

Όταν όμως σήμερα τα ρολόγια δείξουν 4:00 μ.μ. και ακουστεί το σφύριγμα για την έναρξη του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΛΥΜΠΙΩΝ – Λειβαδιακός Σαλαμίνα Λειβαδιών, ένα αλλιώτικο συναίσθημα θα μας κυριέψει. Η ομάδα που αγαπάμε, η δεύτερη μας οικογένεια, η ομάδα που μας γεμίζει περηφάνεια ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ.

Πρεμιέρα λοιπόν σήμερα για το Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας και η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ομάδα των Λειβαδιών σε ένα παιχνίδι χωρίς προγνωστικά, φαβορί ή αουτσάιντερ αλλά ένα παιχνίδι με στόχους και θέληση. Και ο στόχος της ομάδας μας δεν είναι άλλος από των πρώτη νίκη και το πρώτο τρίποντο.


Στις 4:00 μ.μ. η κερκίδα στο γήπεδο μας πρέπει να είναι ασφυκτικά γεμάτη και όλοι μαζί να στηρίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας για να πανηγυρίσουμε την πρώτη νίκη. Ενωμένοι ξαναγράφουμε ιστορία…!