Wednesday 23 May 2018

Ανακοίνωση Δ.Σ.


Φίλες και φίλοι,

Είμαστε σίγουροι ότι ο Σέρκης τζιαι ο Κουλλής θα νιώθουν περήφανοι για όλους εμάς, τους εθελοντές της Ολυμπιάς Λυμπιών, που για 8η συνεχή χρονιά διοργανώσαμε το Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στη μνήμη τους. Και θα νιώθουν περήφανοι, γιατί η φετινή διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και απέσπασε τα συγχαρητήρια όλων όσοι συμμετείχαν ή απλά την παρακολούθησαν. Ξεκίνησε στις 2 Μαΐου και τέλειωσε στις 18 Μαΐου 2018. Έλαβαν μέρος 60 ομάδες από ιδιωτικές ακαδημίες και σωματεία. Οι αγώνες ήταν απογευματινοί και νυχτερινοί. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν, να αναδείξουν το ταλέντο τους, να παλέψουν για τη νίκη, με σεβασμό πάντα για τον αντίπαλο και το ευ αγωνίζεσθαι, που ήταν και οι κυριότεροι στόχοι του Τουρνουά. Οι συνθήκες και το περιβάλλον στο ιδιόκτητο γήπεδο της Ολυμπιάς ήταν ιδανικές τόσο για τους αθλητές όσο και για τους γονείς που ήρθαν να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους. Οι κατάλληλες θερμοκρασίες διεξαγωγής των αγώνων, ο άριστος αγωνιστικός χώρος, οι άψογες διαιτησίες, η άρτια οργάνωση της γραμματείας, καθώς και οι υπηρεσίες που προσφέρονταν έξω από το γήπεδο (φαγητό, ποτό, σνακς, χώρος για να καθίσουν όλοι) βοήθησαν, ώστε το Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της Ολυμπιάς Λυμπιών να φτάσει σε ζηλευτά επίπεδα. Αυτό όμως που έκλεψε κυριολεκτικά την πάρασταση και θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη των παιδιών ήταν η 18η Μαΐου, η μέρα διεξαγωγής όλων των τελικών αγώνων και η τελετή βράβευσης των νικητών. Όλοι οι τελικοί διεξήχθησαν στην παρουσία 1500 περίπου θεατών και η απονομή των τροπαίων έγινε πάνω σε ειδική εξέδρα με τη ρίψη πυροτεχνημάτων. Οι μικροί ποδοσφαιριστές, αλλά και οι γονείς τους έζησαν κάτι το ανεπανάληπτο!

Απευθύνουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες στα σωματεία και τις ακαδημίες ποδοσφαίρου τόσο για τη συμμετοχή τους όσο και για την αθλητοπρέπεια και το ψηλό επίπεδο αγωνιστικότητας που επέδειξαν. Ραντεβού λοιπόν αγαπητοί φίλοι σ’ ένα χρόνο για το 9οΤουρνουά. Ευχαριστούμε επίσης θερμά όλους τους χορηγούς του Τουρνουά. Αν πρέπει όμως να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε κάποιους, αυτοί δεν είναι άλλοι από τους δεκάδες εθελοντές της Ολυμπιάς που τόσες μέρες δούλεψαν αγόγγυστα για την επιτυχία του Τουρνουά. Φίλοι, από τα βάθη της ψυχής μας σας ευχαριστούμε.

Με την ευκαιρία αυτή γνωστοποιούμε στο φίλαθλο κοινό, και ειδικότερα στα μέλη και τους φίλους της Ολυμπιάς, ότι η ετήσια γενική συνέλευση του σωματείου μας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 και ώρα 19:00 στο Κοινοτικό Πάρκο Λυμπιών.

Διοικητικό Συμβούλιο
Ολυμπιάς Λυμπιών