ΙΣΤΟΡΙΑ

Η Ολυμπιάς είναι ιδρυτικό μέλος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Επαρχίας Λευκωσίας (ΠΟΕΛ). Έχει κατακτήσει αρκετά πρωταθλήματα και κύπελλα της ομοσπονδίας. Σε μερικές περιόδους η Ολυμπιάς συμμετείχε στο πρωτάθλημα Δ΄ κατηγορίας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ).
Η Δ΄ κατηγορία ιδρύθηκε το 1985. Τις πρώτες περιόδους ήταν χωρισμένη τρεις ομίλους. Η Ολυμπιάς συμμετείχε στις πρώτες περιόδους της κατηγορίας. Την περίοδο 1985-86συμμετείχε στον όμιλο Λάρνακας-Αμμοχώστου και τερμάτισε στην ένατη θέση. Στην ίδια θέση τερμάτισε και την επόμενη περίοδο. Την περίοδο 1987-88 τερμάτισε στη δέκατη θέση.
Την περίοδο 1988-89 η Δ΄ κατηγορία ήταν χωρισμένη σε τέσσερις ομίλους. Η Ολυμπιάς συμμετείχε στο Δ΄ όμιλο. Τερμάτισε στην τέταρτη θέση.Την επόμενη περίοδο συμμετείχε στον όμιλο Λευκωσίας-Κερύνειας. Τερμάτισε στη δέκατη τρίτη θέση και υποβιβάστηκε.
Τα επόμενα τρία χρόνια συμμετείχε στις διοργανώσεις της ΠΟΕΛ. Το 1993 κέρδισε τη συμμετοχή της στη Δ΄ κατηγορία μέσω του πρωταθλήματος ένταξης. Η Δ΄ κατηγορίαδιεξαγόταν πλέον ως ενιαία κατηγορία. Η Ολυμπιάς τερμάτισε στην ενδέκατη θέση του πρωταθλήματος της περιόδου 1993-94 και υποβιβάστηκε.Τα επόμενα 19 χρόνια συμμετείχε στις διοργανώσεις της ΠΟΕΛ.
Το 2013 κέρδισε την ένταξη της στο πρωτάθλημα Δ΄ κατηγορίας μέσω του πρωταθλήματος ένταξης. Στο πρωτάθλημα της περιόδου 2013-14 τερμάτισε στη δωδέκατη θέση και παρέμεινε στην κατηγορία.Την επόμενη περίοδο τερμάτισε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος. Παρόλο που σύμφωνα με την προκήρυξη η θέση αυτή δεν οδηγούσε σε άνοδο στην Γ΄ κατηγορία, εντούτοις η ομάδα προβιβάστηκε καθώς αποφασίστηκε η αύξηση των ομάδων της Α΄ κατηγορίας και η αναδιοργάνωση της Β΄ και Γ΄ κατηγορίας. Έτσι, από τη Δ΄ κατηγορία 2014-15 προβιβάστηκαν οι πρώτες πέντε ομάδες.
Από τις 29 Απριλίου 2012 η Ολυμπιάς Λυμπιών ειναι αδελφοποιημένη με τη χανιώτικη ποδοσφαιρική ομάδα Α.Ο Περιβολίων. Η αδελφοποίηση των δυο σωματείων έγινε με αφορμή την παρουσία ενός ποδοσφαιριστή της Ολυμπιάς, όπου την περίοδο των σπουδών του αγωνίστηκε με την χανιώτικη ομάδα.