Sunday 23 November 2014

Ρεπορτάζ: Ένωση Κοκκινοτριμιθιάς- ΟΛΥΜΠΙΑΣ Λυμπιών 0-1

Το δελτίο τύπου της ομάδας μας για τον χθεσινό αγώνα.

Μια πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η ομάδα μας το απόγευμα του Σαββάτου με το στένο και πολύτιμο 1-0 απέναντι στην Κοκκινοτριμιθιά με σκόρερ τον Νικόλα Πέζουνο.
Η ομάδα μας έδηξε απο την αρχή του παιχνιδιού ότι ήθελε περισσότερο τον αγώνα και μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι το 15' του αγώνα είχαμε  τρεις καλές ευκαιρίες με τους Αδάμου, Ολύμπιο και Αντωνίου.  Μάλιστα στο διάστημα αυτό η ομάδα μας είχε κερδίσει κιόλας 5 κόρνερ. Η πίεση της ομάδας μας ήταν μεγάλη κα απέφερε καρπούς  αφού στο 19' μετά απο συνδυασμό του Μ.  Πέζουνου και του Αντωνίου η μπάλα κατέληξε στον Ν. Πέζουνο που με όμορφο πλασέ έγραψε το 1-0. Η ομάδα μας με το υπέρ της σκορ συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Όσο περνούσε η ώρα η ομάδα της Κοκκινοτριμιθιάς προσπαθούσε να επιτεθεί κάτι που άφηνε περισσότερους χώρους για την ομάδα μας. Το 1-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη να καθαρίσει τον αγώνα όμως οι προσπάθειες της ήταν ανεπιτυχής. Κόντρα στην ροη του αγώνα η Ένωση έχασε την μεγάλη ευκαιρία με τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Γ. Πιέρα να κάνει σωτήρια επέμβαση. Το παιχνίδι είχε ανάψει για τα καλά αφού στο επόμενο λεπτό ήταν σειρά του αντίπαλου τερματοφύλακα να κάνει σπουδαία επέμβαση σε σουτ του εξαιρετικού χθες Αντωνίου. Το εύθραυστο 1-0 κρατούσε σε αγωνιά του φιλάθλους του αγώνα καθώς επίσης και τους φίλους μας που ενημερώνονταν απο την ζωντανή ενημέρωση στην ιστοσελίδα μας. Τελικά το γκολ του φορμαρισμένου Ν. Πέζουνου αποδείχτηκε χρυσό. Χρυσό ήταν και το τρίποντο βάση με τα χθεσινά αποτελέσματα που μας έφεραν 1 βαθμό μακριά απο την κορυφή.
Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και αν δεν ιδρώσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν μπορείς να έχεις και απαιτήσεις. Η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές μας το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό. Χθες η ομάδα έδειξε οτι φέτος διαθέτει και βαθύς αφού 5 συνολικά ποδοσφαιριστές έμεινα εκτός, 4 από τους οποίους είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή μας.