Monday 24 November 2014

Η δράση της ακαδημίας μας


Ακόμη ένα γεμάτο σαββατοκυρίακο για την ομάδα μας με αγωνιστικές υποχρεώσεις που εκτός από το παιχνίδι της πρώτης ομάδας είχαμε τα παιχνίδια των τριών ομάδων της ακαδημίας.
Πολύτιμη και παλληκαρήσια νίκη για την ομάδα U17 απέναντι στον Ολυμπιακό Λευκωσίας με σκορ 2-1. Ήταν ένα παιχνίδι πολύς δύναμης και πάθους που το έκριναν τα γκολ των Μιχάλη Πλάτωνος και Δημήτρη Σάββα για την ομάδα μας. Η ομάδα μας κατά διαστήματα έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο όμως ο προπονητής της ομάδας μας θέλει αυτά τα διαστήματα να έχουν περισσότερη διάρκεια. Πολύτιμη και η παρουσία του κόσμου που στηρίζει και την ακαδημία μας και βοήθα στα μέγιστα την ψυχολογία τον ποδοσφαιριστών μας.
Δύσκολο έργο είχε η ομάδα U13 απέναντι στο αήττητο Αποέλ που έχει και μηδέν παθητικό. Η ομάδα όμως έκανε σπουδαία εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου απείλησε πρώτη δυο φόρες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Το Αποέλ άνοιξε το σκορ μόλις 2 λεπτά πριν το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έμεινε απο δυνάμεις και η απουσία 3 ποδοσφαιριστών μας από το παιχνίδι δεν έδενε και πολλές επιλογές στο προπονητή της ομάδας. Τελικό σκορ 7-0 για την ομάδα του Αποέλ, όμως κρατάμε το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και προχωράμε.
Τέλος, στην ηλικία 2006 η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα των Πυργών. Μπορεί οι δυο ακαδημίες να συνεργάζονται όμως στην συγκεκριμένη ηλικία η καθεμιά διατηρεί την δικιά της ομάδα. Οι μικροί μας ποδοσφαιριστές ηττήθηκαν και αυτοί με σκορ 7-0 όμως σε αύτη την μικρή ηλικία σκοπός μας είναι οι μικροί μας ποδοσφαιριστές να πάρουν εμπειρίες και τις σωστές γνώσεις από την αρχή.

Φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα των U17

Φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα των 2006