Saturday 17 January 2015

Δύο παιχνίδια για την Ακαδημία μας!

Με δύο παιχνίδια συνεχίζει τις υποχρεώσεις της η Ακαδημία μας αφού αυτό το Σαββατοκύριακο η ομάδα των 2006 και οι Ladies έχουν ρεπό.

Μετά το χορταστικό 3-3 με την  Ένωση Κοκκινοτριμιθιάς η ομάδα των U17 αγωνίζεται εκτός έδρας το πρωί της Κυριακής απέναντι στον Ηρακλή Γερολάκκου (11:00) . Το παιχνίδι είναι δύσκολο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.  Η ομάδα μας όμως μετά από την καλή εμφάνιση στο προηγούμενο παιχνίδι πάει με καλή ψυχολογία και είναι έτοιμη για να διεκδικήσει το βαθμολογικό κέρδος. Η ομάδα έδειξε ότι έχει δυνατότητες και ελπίζουμε να το επιβεβαίωση ξανά με την παρουσία της μέσα στο γήπεδο.

Η ομάδα των U13 μετά και την δεύτερη της νίκη την περασμένη εβδομάδα έχει δύσκολο έργο απέναντι στο πρωτοπόρο Αποέλ το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο μας (09:00). Στόχος της ομάδας είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο κάτι που απέδειξε ότι μπορεί. Είναι ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα μας όμως ο στόχος της καλής εμφάνισης παραμένει πάντα ο ίδιος γιατί μέσα από αυτά τα παιχνίδια οι μικροί μας ποδοσφαιριστές αποχτούν τις εμπειρίες για την συνέχεια.


Η Ακαδημία της Ολυμπιάς είναι  το μέλλον της ομάδας και θέλουμε τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια με την στήριξη και την παρουσία του στο γήπεδο.