Saturday 17 January 2015

MVP της 15ης αγωνιστικής ο Μιχάλης Πέζουνος!

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της 15ης αγωνιστικής αναδείχθηκε  ο Μιχάλης Πέζουνος, σύμφωνα με την ψηφοφορία της ιστοσελίδας μας με ποσοστό 45%
O Πέζουνος στο δεύτερο του 90λέπτο στο φετινό πρωτάθλημα ήταν μαχητικός και έδωσε πολλές βοήθειες στην ομάδα. Η προσπάθεια του και η συνολική του παρουσία επιβραβεύτηκε από τον κόσμο της ομάδας και τον ανέδειξε MVP της αγωνιστικής!

Ο Μιχάλης Πέζουνος για την πρωτιά στην ψηφοφορία μας δήλωσε : Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας που με ψήφισε και με ανέδειξε MVP της αγωνιστικής. Μακάρι η ομάδα μας να κέρδιζε και το παιχνίδι αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Εγώ με την σειρά μου προσπαθώ στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθώ την ομάδα.

Στην συνέχεια μας μίλησε για την πορεία της ομάδα:  Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και το κλίμα είναι εξαιρετικό παρόλο τις τελευταίες απόλυες. Μέσα από αυτές τις απόλυες θέλουμε να βγούμε πιο δυνατοί για να πετύχουμε τους στόχος μας. Η ομάδα βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και κατεβαίνει στο γήπεδο με στόχο την νίκη.

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Άδωνι Ιδαλίου:  Το παιχνίδι με τον Άδωνι ειναί πολύ σημαντικό για να συνέχισουμε να είμαστε στους στόχους μας. Στο μυαλό μας είναι μόνο οι τρείς βαθμοί που θέλουμε να τους συνδιάσουμε και με καλή εμφάνιση. Καλουμέ το κόσμο να είναι στο πλευρό μας και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε το τρίποντο στο τέλος στου αγώνα.